Lediga jobb som Redovisningsekonom i Hallstahammar

Se lediga jobb som Redovisningsekonom i Hallstahammar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hallstahammar som finns hos arbetsgivaren.

Redovisningsekonom / Redovisningsassistent

Nu söker vi på Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB dig som Redovisningsassistent/Ekonom på heltid. Som Redovisningsassisten hos oss kommer du huvudsakligen att jobba med löpande bokföring, fakturering, leverantörsfakturor, löner, avstämningar, kontroller, rapporter och momsredovisning. Detta med våra kunduppdrag i varierande branscher. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du har helst en ekonomiutbildning och erfarenhet inom ekon... Visa mer
Nu söker vi på Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB dig som Redovisningsassistent/Ekonom på heltid.
Som Redovisningsassisten hos oss kommer du huvudsakligen att jobba med löpande bokföring, fakturering, leverantörsfakturor, löner, avstämningar, kontroller, rapporter och momsredovisning. Detta med våra kunduppdrag i varierande branscher.
Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du har helst en ekonomiutbildning och erfarenhet inom ekonomi och administration. Meriterande om du har vana att arbeta med Björn Lundens bokföringsprogram. Du ska ha goda kunskaper inom Officepaketet. Du ska även ha god kommunikationsförmåga på Svenska.
Tjänsten behöver tillsättas omgående med början av en provanställning i 6 mån. Ansök gärna idag direkt till vår mailadress [email protected] Visa mindre

Ekonom Leverantörsreskontra

Ansök    Jun 4    Alleima EMEA AB    Redovisningsekonom
Kanthals ekonomiavdelning i Hallstahammar söker nu en ekonom inom leverantörsreskontra. Om jobbet Som ekonom till leverantörsreskontra kommer du att spela en central roll i vårt ekonomiteam på fem personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera: Hantering av leverantörsfakturor, från mottagning till betalning Matchning av fakturor mot inköpsordrar och leveransdokument Avstämning och säkerställande av att transaktioner är korrekt bokförda... Visa mer
Kanthals ekonomiavdelning i Hallstahammar söker nu en ekonom inom leverantörsreskontra.

Om jobbet
Som ekonom till leverantörsreskontra kommer du att spela en central roll i vårt ekonomiteam på fem personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
Hantering av leverantörsfakturor, från mottagning till betalning
Matchning av fakturor mot inköpsordrar och leveransdokument
Avstämning och säkerställande av att transaktioner är korrekt bokförda
Kontakt med leverantörer för att lösa fakturaavvikelser och andra frågor
Förbättra och effektivisera processer inom leverantörsreskontra
Möjligheter att sätta sig in i mer komplexa områden som moms.


Teamet har god sammanhållning och har roligt tillsammans varje dag! Du får frihet inom ditt ansvarsområde kombinerat med att vi hjälper varandra och har en gemensam helhetsleverans.

Din Profil
Vi söker dig som har
· Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet
· Gärna något års erfarenhet av arbete inom leverantörsreskontra eller liknande roll
· Goda kunskaper i ekonomisystem, gärna Medius och/eller M3
· Utmärkt svenska och engelska i både tal och skrift
· Förmåga att arbeta självständigt såväl som i team
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker någon som är noggrann, initiativtagande och har en positiv attityd. Du är strukturerad och har ett öga för detaljer, samtidigt som du kan hantera flera uppgifter parallellt och hålla deadlines. Din kommunikativa förmåga gör att du enkelt kan samarbeta med kollegor och leverantörer.

Vad du kan förvänta dig av oss
En välkomnande arbetsplats som präglas av en lång historia. Genomgående är den stolthet vi bär med oss för det arbete som vi gör och vad det bidrar till.Hos oss är hälsa och säkerhet högsta prioritet; vi erbjuder ett konkurrenskraftigt förmånspaket med bland annat friskvård, sjukvårdsförsäkring, tandvårdsförsäkring samt pensionsplan.


På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.


Övrig information
För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
André Söderholm, Alleima HR, +46 76 529 65 77
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Elin Söderberg, mobil +46738662946


Fackliga kontaktpersoner:
Petter Lindblom, Akademikerföreningen, +46 70 616 04 26
Riccard Söjbjerg, Unionen, +46 70 611 28 71
Johan Baringson, Ledarna, +46 70 616 53 96
Niclas Widell, IF Metall, +46 70 616 53 96


Välkommen med din ansökan senast 2024-06-10
Kanthal, en del av Alleima-gruppen, är världsledande inom produkter och tjänster för industriell värmeteknologi och elektriska motståndsmaterial. Vi utvecklar innovativa lösningar genom kreativa partnerskap med våra kunder och med ett starkt åtagande att minska miljöpåverkan. Med kunniga medarbetare och banbrytande teknologi är vi med i några av världens största och mest spännande projekt.

Läs mer på www.kanthal.com Visa mindre

Kvalificerad ekonom med inriktning på skatt till Kanthal

Ansök    Jan 20    Kanthal AB    Redovisningsekonom
Kanthal, en del av Alleima-gruppen, är världsledande inom produkter och tjänster för industriell värmeteknologi och elektriska motståndsmaterial. Vi utvecklar innovativa lösningar genom kreativa partnerskap med våra kunder och med ett starkt åtagande att minska miljöpåverkan. Med kunniga medarbetare och banbrytande teknologi är vi med i några av världens största och mest spännande projekt. För mer information www.kanthal.com Kanthal AB söker nu en kvalif... Visa mer
Kanthal, en del av Alleima-gruppen, är världsledande inom produkter och tjänster för industriell värmeteknologi och elektriska motståndsmaterial. Vi utvecklar innovativa lösningar genom kreativa partnerskap med våra kunder och med ett starkt åtagande att minska miljöpåverkan. Med kunniga medarbetare och banbrytande teknologi är vi med i några av världens största och mest spännande projekt. För mer information www.kanthal.com


Kanthal AB söker nu en kvalificerad redovisningsekonom med ansvar för bolagets skatteberäkning samt personalrelaterade skulder.
Ort: Hallstahammar


Din roll
Som kvalificerad redovisningsekonom hos oss ingår du i ett team som ansvarar för den legala redovisningen samt rapportering till koncernen i enlighet med IFRS.
Du ansvarar för dina delar av bokslutsprocessen med huvuddelen inom skatteberäkning och personalrelaterade skulder. I rollen ingår även att upprätta bolagets årsredovisning och inkomstdeklaration samt att du kommer vara en sammanhållande person för budgetprocessen vilket i sin tur innebär kontakter mot organisationens olika delar.


Din Profil
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning inom ekonomi gärna med inriktning redovisning och skatt. Du har goda kunskaper inom redovisnings- och bokslutsprocessen då du arbetar självständigt med dessa frågor. Vidare ser vi att du besitter goda datakunskaper främst inom Excel. Då vi arbetar i M3 och Qlickview är det meriterande om du har kunskaper i dessa system. Vi är ett internationellt företag med engelska som koncernspråk så för att lyckas i rollen krävs goda kunskaper i såväl engelska som svenska.
Dina personliga egenskaper utmärks av ditt noggranna och strukturerade arbetssätt och du har en förmåga att se helheten samtidigt som du har ett öga för detaljer.

Vad du kan förvänta dig från oss
- En internationell arbetsmiljö
- Utvecklingsmöjligheter
- Bra förmåner
- En arbetsplats där vi lägger stor vikt vid såväl medarbetarskap som ledarskap
- På Kanthal lever vi efter våra kärnvärden varje dag:
- Vi bryr oss
- Vi levererar
- Vi utvecklas
Ytterligare information
Välkommen med din ansökan senast 2023-02-12. I denna rekrytering kommer vi att tillämpa löpande urval och intervjuer.


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Elin Söderberg, rekryterande chef, +46 73 866 29 46


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Elin Olsson, ansvarig rekryterare, +46 76 720 16 99


Fackliga kontaktpersoner:
Petter Lindblom, Akademikerföreningen, +46 70 616 04 26
Satu Danielsson, Unionen, +46 70 670 50 88
Johan Baringson, Ledarna, +46 70 616 53 96

På Alleima (tidigare Sandvik Materials Technology) är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.

Alleima noterades som fristående bolag på Nasdaq Stockholm den 31 augusti, 2022. Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.

Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa!
www.alleima.com Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Okt 26    AB Hallstahem    Redovisningsekonom
Hallstahem vill bli en hyresvärd i världsklass och söker nu en redovisningsekonom som vill följa med på resan. Rollen passar dig som har erfarenhet av ekonomi och redovisning och som gillar varierade arbetsuppgifter där utveckling och affärsdrivet förbättringsarbete står i fokus. Vill du vara en del av ett mindre team med ett flexibelt, prestigelöst arbetssätt och familjär stämning, så kan det vara dig vi letar efter. Är du dessutom positiv och serviceinri... Visa mer
Hallstahem vill bli en hyresvärd i världsklass och söker nu en redovisningsekonom som vill följa med på resan. Rollen passar dig som har erfarenhet av ekonomi och redovisning och som gillar varierade arbetsuppgifter där utveckling och affärsdrivet förbättringsarbete står i fokus. Vill du vara en del av ett mindre team med ett flexibelt, prestigelöst arbetssätt och familjär stämning, så kan det vara dig vi letar efter. Är du dessutom positiv och serviceinriktad, både gentemot kunder och kollegor, så är det här ett jobb för dig.

Om tjänsten
Vi söker en redovisningsekonom med inriktning mot hyresadministration på vår Ekonomi- & IT-avdelning, som idag består av en redovisningsekonom, en ekonom/löneansvarig, en ekonomichef och en IT-ansvarig. Ekonomi- & IT-avdelningen är en stödfunktion för den övriga organisationen i redovisnings- och lönefrågor samt frågor som rör IT och digitalisering. På en liten avdelning har vi ett nära samarbete för att lösa de uppgifter som vi tillsammans ansvarar för. Det är en självklarhet att vi vid behov täcker upp för varandra.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Du ansvarar för hyresadministrationen med hyresdebiteringar, inbetalningar, kontoavstämningar och inkassoärenden. Du samarbetar nära dina kollegor på Kundcenter och har hyresgästkontakter i frågor som rör hyror och betalningar. Hela leverantörsfakturaflödet - från ankomstregistrering till utbetalning, kommer du vara involverad i. I samband med månadsbokslut stämmer du av ett antal konton och ansvarar för moms- och arbetsgivardeklarationer samt inbetalningar av moms och skatter till Skatteverket. Du deltar i arbetet med årsbokslutet, i budgetarbetet och uppdaterar våra likviditetsprognoser.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av redovisningsarbete. Du har lätt för att lära dig nya system och digitala verktyg. Har du tidigare erfarenhet från hyresadministration, fastighetssystem, ekonomisystemet Visma Control och/eller är van vid kundkontakter är det ett plus.

Personliga egenskaper
För att fungera i rollen bör du vara strukturerad och självgående men också tycka om att jobba tillsammans med andra. Vi gillar att hela tiden utveckla och effektivisera oss och vill att du är likasinnad. Du är affärsmässig, har förmåga att se förbättringsmöjligheter och föreslår gärna nya arbetssätt och metoder. Rollen innebär löpande och återkommande uppgifter i processer där du har stora möjligheter att påverka och förändra hur vi ska arbeta i framtiden.

Om oss
Hallstahem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Hallstahammar. Bolaget äger och förvaltar ca 2 500 bostadslägenheter, 80 affärslokaler, 220 förrådlokaler samt 1 400 parkeringsplatser/garage fördelade i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Vi är kommunens största fastighetsägare och erbjuder bra och varierande bostäder med hyresrätt. Visa mindre

Redovisningsekonom till Hallstahem i Hallstahammar

Ansök    Jun 14    Meritmind AB    Redovisningsekonom
Hallstahem ska bli en hyresvärd i världsklass och söker nu en ekonom som vill följa med på resan. Rollen passar dig som har erfarenhet av ekonomi och redovisning och som gillar varierade arbetsuppgifter där utveckling och affärsdrivet förbättringsarbete står i fokus. Vill du vara en del av ett mindre team med ett flexibelt, prestigelöst arbetssätt och familjär stämning, så kan det vara dig vi letar efter. Är du dessutom positiv och serviceinriktad, både ge... Visa mer
Hallstahem ska bli en hyresvärd i världsklass och söker nu en ekonom som vill följa med på resan.
Rollen passar dig som har erfarenhet av ekonomi och redovisning och som gillar varierade arbetsuppgifter där utveckling och affärsdrivet förbättringsarbete står i fokus. Vill du vara en del av ett mindre team med ett flexibelt, prestigelöst arbetssätt och familjär stämning, så kan det vara dig vi letar efter. Är du dessutom positiv och serviceinriktad, både gentemot kunder och kollegor, så är det här ett jobb för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
På Hallstahems ekonomiavdelning är ni tre personer och du kan bli inblandad i allt ifrån redovisning och analys till administration och service. Här är några exempel:
? Helhetsansvar för leverantörsreskontraprocessen
? Löpande bokföring, avstämningar, moms- och skattedeklaration
? Budgetarbete, uppföljningar och analys
? Delaktighet i delårs- och årsbokslut
? Hyresadministration och -debitering
? Systemansvarig för vårt fastighetssystem
? Driva utveckling inom administrativa processer
Du rapporterar till ekonomichefen som också är ditt främsta kompetensstöd.
Kvalifikationer och erfarenhet
Du har en ekonomisk utbildning och har jobbat några år med reskontra eller redovisning. Du har goda kunskaper i MS Excel och har lätt för att lära dig nya system och digitala verktyg. Har du tidigare erfarenhet från fastigheter och fastighetssystem, samt ekonomisystemet Visma, är det meriterande.

Personliga egenskaper
Du är en strukturerad och ordningsam person som ser möjligheter. Du är affärsmässig och deltar aktivt i utvecklingen av vår verksamhet. Du jobbar bra självständigt och har ett kommunikativt sätt som bidrar till ett fint samarbete med dina kollegor.

Placeringsort
Hallstahammar

Om företaget
Hallstahem är ett allmännyttigt bostadsbolag som hyr ut och förvaltar 2400 lägenheter och 80 affärslokaler i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Som medarbetare på Hallstahem arbetar du varje dag för att komma närmare vår vision ”boende i världsklass” - med samarbete, engagemang och trygghet som ledord.Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Håkan Holmberg på 073-394 55 52. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 juli 2021. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.
Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl a att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.


Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
· Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom till Hallstahammar

Ansök    Jun 8    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Är du en erfaren och självgående redovisningsekonom? Då har vi jobbet för dig! Adecco ger dig möjlighet att utvecklas och skaffa nya erfarenheter! Om tjänsten Tjänsten är hos en av våra industrikunder beläget i Hallstahammar. I din roll som redovisningsekonom arbetar du med redovisning och rapportering av bolagets bankkonton i olika valutor. Du kommer vidare att bli involverad inom uppföljning av kundfordringar, momsredovisning samt rapportering i bolaget... Visa mer
Är du en erfaren och självgående redovisningsekonom? Då har vi jobbet för dig! Adecco ger dig möjlighet att utvecklas och skaffa nya erfarenheter!

Om tjänsten
Tjänsten är hos en av våra industrikunder beläget i Hallstahammar. I din roll som redovisningsekonom arbetar du med redovisning och rapportering av bolagets bankkonton i olika valutor. Du kommer vidare att bli involverad inom uppföljning av kundfordringar, momsredovisning samt rapportering i bolagets system. Start för tjänsten är 15 augusti.

Om dig
Du har en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi samt minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet. Du är duktig på Excel och kunnig inom redovisningsområdet. Koncernspråk är engelska. Som person är du strukturerad och självgående. Du har ett öppet sinne, är nyfiken och drivs av att utvecklas.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: [email protected] 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom Hallstahammar

Ansök    Okt 7    Randstad AB    Redovisningsekonom
Redovisningsekonom redovisningsekonom till MISAB-gruppen i Hallstahammar arbetsbeskrivning. MISAB-gruppen söker en redovisningsekonom till sitt team i Hallstahammar. I rollen kommer du, tillsammans med dina tre kollegor, hantera redovisningen i koncernens åtta bolag. I den dagliga avstämningen prioriterar ni gemensamt arbetet som präglas av prestigelöshet och samarbete. Hos MISAB-gruppen är det högt i tak och allas åsikter och kompetenser tillvaratas. H... Visa mer
Redovisningsekonom
redovisningsekonom till MISAB-gruppen i Hallstahammar

arbetsbeskrivning.
MISAB-gruppen söker en redovisningsekonom till sitt team i Hallstahammar. I rollen kommer du, tillsammans med dina tre kollegor, hantera redovisningen i koncernens åtta bolag. I den dagliga avstämningen prioriterar ni gemensamt arbetet som präglas av prestigelöshet och samarbete.

Hos MISAB-gruppen är det högt i tak och allas åsikter och kompetenser tillvaratas. Här trivs du som sätter laget före jaget.

ansvarsområden.
Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för den legala redovisningen i koncernen. I den dagliga styrningen planerar ni gemensamt vad som ska prioriteras. Arbetet fördelas för att undvika personberoende och alla bidrar i hela kedjan från reskontra till bokföring och avstämning samt skattedeklarationer. Ekonomiavdelningen ansvarar även för viss kontorsadministration och även där tar hela gruppen ett gemensamt ansvar.

Dina viktigaste ansvarsområden:

• Hantering av kund- och leverantörsreskontra
• Betalningar
• Löpande bokföring
• Avstämningar
• Månadsavslut (bokslutsförberedande)
• Skattedeklaration
• Viss kontorsadministration
I rollen finns det möjlighet att på sikt ta ett större ansvar för den ekonomiska administrationen. För rätt person kan det innebära ansvar för bokslut (ligger i dag på extern byrå), analys, budget, prognos, likviditetsplanering mm.

kvalifikationer.
Vi ser framför oss att du har en eftergymnasial utbildning i ekonomi eller motsvarande erfarenhet från tidigare anställningar. För att lyckas i rollen har du åtminstone tre till fyra års erfarenhet av löpande redovisning och avstämningar. Rollen är kommunikativ så du behöver ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kostnadsställeredovisning och VISMA som är det system vi arbetar i.

Som person är det viktigt att du vill ingå i ett team som samarbetar för att nå framgång. Du har ett lösningsorienterat angreppssätt och har förmågan att söka den information du behöver för att komma vidare. Du är engagerad och vill med noggrannhet leverera resultat samtidigt som du förstår att en ekonomiavdelning är en serviceinstans till övriga verksamheten. För att trivas hos MISAB-gruppen så drivs du av att arbeta med ständiga förbättringar i det lilla likväl som det stora.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.
2019-10-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna process samarbetar Inducore AB med Randstad Finance. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Fredrik Patcha, på telefonnummer 070-368 18 82 eller [email protected].

om företaget.
Med moderbolaget Mellansvensk Industrisanering AB i spetsen är MISAB Gruppen en koncern med både bred och djup kompetens. För att tydliggöra våra tjänster och fokusera på våra kunder har vi de senaste åren delat in Mellansvensk Industrisanering AB i olika delar, som idag är MISAB Gruppen. Våra tjänsteområden spänner inom följande områden; skadeteknik, fuktteknik, spolteknik, rörteknik, radonteknik, vakuumteknik, elektronik, fastighetsjour och entreprenad. www.misabgruppen.se Visa mindre

Redovisningsekonom med erfarenhet av lön Hallstahammar

Ansök    Okt 7    Randstad AB    Redovisningsekonom
Redovisningsekonom med lön redovisningsekonom med erfarenhet av lön till MISAB-gruppen i Hallstahammar arbetsbeskrivning. MISAB-gruppen söker en redovisningsekonom till sitt team i Hallstahammar. I rollen kommer du, tillsammans med dina tre kollegor, hantera redovisningen i koncernens åtta bolag. Utöver din delaktighet i arbetet med redovisning ansvarar du också för koncernens löneadministration. I den dagliga avstämningen prioriterar ni gemensamt arbe... Visa mer
Redovisningsekonom med lön
redovisningsekonom med erfarenhet av lön till MISAB-gruppen i Hallstahammar

arbetsbeskrivning.
MISAB-gruppen söker en redovisningsekonom till sitt team i Hallstahammar. I rollen kommer du, tillsammans med dina tre kollegor, hantera redovisningen i koncernens åtta bolag. Utöver din delaktighet i arbetet med redovisning ansvarar du också för koncernens löneadministration. I den dagliga avstämningen prioriterar ni gemensamt arbetet som präglas av prestigelöshet och samarbete.

Hos MISAB-gruppen är det högt i tak och allas åsikter och kompetenser tillvaratas. Här trivs du som sätter laget före jaget.

ansvarsområden.
Du ansvarar för lönehanteringen i koncernens bolag. Det innebär att hantera hela kedjan fram till lönekörning, utbetalning och myndighetsrapportering för de ca 100 lönerna. I bolagen tillämpas olika kollektivavtal och det finns internt stöd att få i avtalsfrågor.

Utöver löneadministrationen så deltar du i redovisningsarbetet tillsammans med dina kollegor. I den dagliga styrningen planerar ni gemensamt vad som ska prioriteras. Arbetet fördelas för att undvika personberoende och alla bidrar i hela kedjan från reskontra till bokföring och avstämning samt skattedeklarationer. Ekonomiavdelningen ansvarar även för viss kontorsadministration och även där tar hela gruppen ett gemensamt ansvar.

Dina viktigaste ansvarsområden:

• Löneadministration inkl myndighetsrapportering (ca 100 löner)
• Hantering av kund- och leverantörsreskontra
• Betalningar
• Löpande bokföring
• Avstämningar
• Månadsavslut (bokslutsförberedande)
• Skattedeklaration
• Viss kontorsadministration
kvalifikationer.
Vi ser framför oss att du har en eftergymnasial utbildning i ekonomi eller motsvarande erfarenhet från tidigare anställningar. För att lyckas i rollen har du tre till fyra års erfarenhet av reskontrahantering, löpande redovisning och avstämningar. Rollen är kommunikativ så du behöver ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Det är inte ett krav att du har erfarenhet av löneadministration men då du är ansvarig för det så är det såklart meriterande. Vi arbetar i VISMA så har du erfarenhet av det systemet så är det såklart också meriterande. Samma sak gäller erfarenhet av kostnadsställeredovisning.

Som person är det viktigt att du vill ingå i ett team som samarbetar för att nå framgång. Du har ett lösningsorienterat angreppssätt och har förmågan att söka den information du behöver för att komma vidare. Du är engagerad och vill med noggrannhet leverera resultat samtidigt som du förstår att en ekonomiavdelning är en serviceinstans till övriga verksamheten. För att trivas hos MISAB-gruppen så drivs du av att arbeta med ständiga förbättringar i det lilla likväl som det stora.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.
2019-10-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna process samarbetar Inducore AB med Randstad Finance. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Fredrik Patcha, på telefonnummer 070-368 18 82 eller [email protected].

om företaget.
Med moderbolaget Mellansvensk Industrisanering AB i spetsen är MISAB Gruppen en koncern med både bred och djup kompetens. För att tydliggöra våra tjänster och fokusera på våra kunder har vi de senaste åren delat in Mellansvensk Industrisanering AB i olika delar, som idag är MISAB Gruppen. Våra tjänsteområden spänner inom följande områden; skadeteknik, fuktteknik, spolteknik, rörteknik, radonteknik, vakuumteknik, elektronik, fastighetsjour och entreprenad. www.misabgruppen.se Visa mindre

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till Hallstahammar Redovisningsbyrån i Hallstahammar startades 1995. Idag är vi tre stycken kollegor och vi har tillsammans lång erfarenhet av allt som rör ett företags ekonomi, stora som små. Vi växer och får fler kunder – därför behöver vi dig! Vi vill hitta dig som uppskattar den lite mindre redovisningsbyrån´s charm och fördelar. Här kommer du att bli delaktig i hela ekonomiprocessen hos våra kunder. Rollen som redovisni... Visa mer
Redovisningsekonom till Hallstahammar

Redovisningsbyrån i Hallstahammar startades 1995. Idag är vi tre stycken kollegor och vi har tillsammans lång erfarenhet av allt som rör ett företags ekonomi, stora som små.

Vi växer och får fler kunder – därför behöver vi dig!
Vi vill hitta dig som uppskattar den lite mindre redovisningsbyrån´s charm och fördelar.

Här kommer du att bli delaktig i hela ekonomiprocessen hos våra kunder.


Rollen som redovisningsekonom hos oss är en viktig, självgående roll hos oss.
Vi är en liten grupp, du kommer naturligtvis att ha mycket kontakt med våra kunder gällande hela ekonomiprocessen inklusive lönehantering.

Du ansvarar för att sköta kundernas totala redovisning i enlighet med god redovisningssed. Löpande redovisning, bokslutsarbete, avstämningar, moms- och skattedeklarationer, ta fram relevanta rapporter såsom månads- kvartals-, årsvis och myndighetsrapportering samt en del ”ad hoc”-uppgifter. Vi önskar också att du kan hantera våra kunders lönekörningar.

Erfarenhet och kompetensVi söker dig som har ett antal års erfarenhet av arbete med redovisning. Du har hanterat alla delar i redovisningsprocessen och är självgående i upprättandet av bokslut och årsredovisningar.

Du hanterar bolagens deklarationer, likväl som vi vill att du är affärsinriktad, kommunikativ och nyfiken på att lära känna våra olika kunders verksamheter.

Vi arbetar oftast i Björn Lundén´s ekonomisystem, ibland arbetar vi även i andra program som kunderna använder.

För att lyckas i rollen som redovisningsekonom hos oss är du en person som tycker om utmaningar och vill ta ansvar. I ditt arbete tycker du om ordning och reda och motiveras av att vara en del av vårt företag. I ditt uppdrag behöver du vara trygg och ha en vilja att ta dig an nya utmaningar.
Vi vill att du även har erfarenhet av lönehantering.

Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya situationer och har en positiv inställning i allmänhet samt en hög integritet i din roll som redovisningsekonom.

Vidare är du prestigelös och trivs med att arbeta högt och lågt. Goda kunskaper i Office-paketet, flytande svenska både skriftligt och muntligt

Den här rollen är till att börja med en bemanning, avsikten är att den ska leda till en anställning hos kunden.

Visst låter det som en rolig tjänst?

Har du frågor kring tjänsten är Du välkommen att ringa rekryteringskonsult Åsa Quarfordt, Personalpoolen, en del av best bemanning och rekrytering på tel 070-618 06 75, eller till konsultchef, Marita Eriksson på tel 073 – 440 30 66. Vi vill ha din ansökan med personligt brev och CV snarast, dock senast 25/2 2020. Urval kan komma att ske under ansöknings-perioden. Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Sep 27    Randstad AB    Redovisningsekonom
Redovisningsekonom arbetsbeskrivning. För kunds räkning söker jag dig som tidigare jobbat som redovisningsekonom och som är tillgänglig för nytt spännande uppdrag omgående. Vill du dessutom ingå i ett härligt och kompetent gäng som arbetar tillsammans för att uppnå bästa resultat? Då är du varmt välkommen med din ansökan till detta uppdrag hos vår kund, MISAB-gruppen, i Hallstahammar. Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss ... Visa mer
Redovisningsekonom
arbetsbeskrivning.

För kunds räkning söker jag dig som tidigare jobbat som redovisningsekonom och som är tillgänglig för nytt spännande uppdrag omgående.

Vill du dessutom ingå i ett härligt och kompetent gäng som arbetar tillsammans för att uppnå bästa resultat? Då är du varmt välkommen med din ansökan till detta uppdrag hos vår kund, MISAB-gruppen, i Hallstahammar.

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

ansvarsområden.

Rollen innebär bla:

• Arbete med kund- leverantörsreskontra, löpande bokföring och fakturering
• Arbete med månadsbokslut
omfattning.

Konsultuppdrag under pågående rekryteringsprocess med start omgående.kvalifikationer.Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet av liknande arbete som redovisningsekonom eller motsvarande. Du har goda kunskaper i Excel. Har du erfarenhet av lönearbete är det meriterande.

Vidare ser vi att du är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person har du ett inre driv och gillar att ta dig an nya utmaningar. För dig är det en självklarhet att arbeta på ett strukturerat och noggrant sätt med målet att leverera med kvalité och hålla uppsatta deadlines. Du är en lagspelare att arbeta tillsammans med andra i ett team där god samarbetsförmåga är en viktig egenskap.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

urval och intervjuer kommer att ske löpande

För information: Kontakta Johanna Pettersson, [email protected]

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre