Lediga jobb som Lagerarbetare i Hallstahammar

Se lediga jobb som Lagerarbetare i Hallstahammar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hallstahammar som finns hos arbetsgivaren.

Lagerarbetare

Ansök    Okt 31    Bulten Hallstahammar AB    Lagerarbetare
Företagsbeskrivning Bulten grundades år 1873 och har sedan dess utvecklats till att bli en av de största leverantörerna av fästelement till den internationella fordonsindustrin. Idag har vi omkring 1700 medarbetare världen över och huvudkontor i Göteborg. Vårt erbjudande sträcker sig från ett brett utbud av standardprodukter till specialtillverkade fästelement som vi anpassar efter kundspecifika behov. Med vårt Full Service Provider-koncept kan våra kunder... Visa mer
Företagsbeskrivning
Bulten grundades år 1873 och har sedan dess utvecklats till att bli en av de största leverantörerna av fästelement till den internationella fordonsindustrin. Idag har vi omkring 1700 medarbetare världen över och huvudkontor i Göteborg. Vårt erbjudande sträcker sig från ett brett utbud av standardprodukter till specialtillverkade fästelement som vi anpassar efter kundspecifika behov. Med vårt Full Service Provider-koncept kan våra kunder välja att överlåta helhetsansvaret för fästelement till oss, vilket innebär att vi står för utveckling, försörjning, logistik och service, eller välja delar av det. Aktien (BULTEN) är noterad på Nasdaq Stockholm.


Beskrivning och arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra lagerfunktionen som består av ett 10-tal medarbetare i dagsläget och där alla medarbetare har särskilda kunskaper inom sina ansvarsområden, varför samarbete är en viktig del i arbetsdagen. Arbetsuppgifterna kommer att innebära främst att godsmottaga / lager lägga samt plockning av gods för vidare leverans till slut kund. Utöver detta ingår även följande arbetsuppgifter:
Delning/sampackning samt bereda/sammanställa för plockning
Bereda/sammanställa för vidare leverans till kund
Återrapportera i Merit (streckkodshantering) och i vår affärssystem Movex (M3)
Truckkörning (smalgångstruck/ledstaplare och motviktstruck)Profil
Du har för vana att planera dina egna arbetsdagar och göra dem så effektiva som möjligt. När det uppstår situationer där planeringen faller ser du till att alltid komma framåt, antingen genom att ta hjälp av andra eller genom att försöka lösa situationen själv. Om förändringen gör att din ursprungliga planering inte håller gör du vad du kan för att fortsätta leverera hög kvalitet med de nya förutsättningarna. Skulle det vara så att dina kollegors planering går i stöpet anstränger du dig extra för att stötta så gott du kan.


Krav:
Gymnasieutbildning eller motsvarande och att du har några års erfarenhet inom lagerarbete
Truckkort (A2 ledstaplare, B1 motviktstruck & B5 smalgångstruck)
God svenska i tal och skrift
Behärskar engelska i tal och skrift (Då vi har utländska kontakter kräver tjänsten detta)


Meriterande:
Erfarenhet av Movex (M3) och/eller Merit portal


Vårt erbjudande
Som medarbetare hos oss blir du en del av vår organisation som arbetar med ett tydligt fokus på tillväxt. Våra fyra värdeord; professional, innovative, dedicated och empowered nämns ofta i vår organisation såväl internt som externt. Hos oss ger vi dig uppmuntran och utrymme att hitta innovativa lösningar.
Bulten är ett företag som tar fullt ansvar genom hela värdekedjan. Vår arbetsmiljö präglas av att vi är lyhörda, vänskapliga och ansvarstagande. Hos oss är våra medarbetare kunniga och motiverade samt har viljan och förmågan att fatta beslut för att driva utvecklingen framåt.
I Hallstahammar är vi ca 280 medarbetare. Vårt huvudkontor finns i Göteborg och vi är totalt ca 1700 medarbetare runt om i världen.

Om tjänsten
Vi är anslutna till IF Metalls Teknikavtal. Bulten erbjuder utöver det centrala kollektivavtalet även lokala förmåner som vårt friskvårdsbidrag, gymmedlemskap, bidrag till mediciner och läkarbesök.
Tjänstens omfattning:
Heltid, Dagtid (7:00 – 15:30 Måndag – Fredag .Andra skiftformer kan förekomma.

Frågor om ansökan eller rekryteringsprocessen besvaras av Henna Ylitolva: [email protected]

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat. Ansökan görs via vårt rekryteringssystem och vi tar inte emot ansökningar via mail, post, telefon eller besök.
Vi undanber oss all kontakt med externa rekryterare och bemanningsleverantörer Visa mindre

Lagermedarbetare

Om tjänsten Tre lagerarbetare till kund i Hallstahammar Är du på jakt efter ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter där du uppmuntras att avancera och göra karriär?  Vill du ha ett jobb som innebär ansvar för arbetsledning, rutiner och säkerhet?  Då har du kommit rätt!  Just nu söker  vi på Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB  tre lagerarbetare till vår kunds verksamhet i Hallstahammar.      Vill du vara med på vår kunds resa?  Välkommen med din an... Visa mer
Om tjänsten

Tre lagerarbetare till kund i Hallstahammar
Är du på jakt efter ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter där du uppmuntras att avancera och göra karriär?  Vill du ha ett jobb som innebär ansvar för arbetsledning, rutiner och säkerhet?  Då har du kommit rätt!  Just nu söker  vi på Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB  tre lagerarbetare till vår kunds verksamhet i Hallstahammar.      Vill du vara med på vår kunds resa?  Välkommen med din ansökan till oss på Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB!
Om jobbet som lagerarbetare


I rollen som lagerarbetare  kommer du att sortera och placera gods till rätt del av lagret samt flytta och lagra varor på lastpall med hjälp av truck.  Dessutom kommer du tillsammans med ditt team hantera transportbokningar, ta emot aviseringar och följa sändningar samt ta fram nödvändig exportdokumentation.


A2 (Ledstaplare)
B1 (Motvikt)    


 
Är du rätt för rollen som lagerarbetare?
Vi på Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB söker dig som har  erfarenhet av arbete som lagerarbetare, lastning och transportering av gods och truckkörning. Därutöver har du erfarenhet av orderhantering.        
Det är meriterande om du har  erfarenhet av arbete på lager och orderhantering.        
I det här uppdraget är det viktigt att du  har en ambitiös inställning till arbetet  och att du  har ett stort driv.  Det är också viktigt att du  tar ansvar för ditt arbete    och att du  använder din kreativitet för att lösa problem.  Vidare har du en förmåga att ta hänsyn till både helheten och detaljerna.  Sist men inte minst har du en flexibel inställning till förändring.
För såväl oss på Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.
 


 Om Best bemanning & rekrytering


- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens
Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.
Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.
Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.
Vi är best på
    Administration
    Ekonomi
    Fastighetsskötsel
    Industri
    Lager och logistik
    Mark och anläggning
    Sälj och marknad
    Teknik
    Transport

 Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Speditör till välkänd kund i Hallstahammar!

Ansök    Jul 10    Manpower AB    Lagerarbetare
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom är fritt och samtidigt mycket ansvarskrävande? Är du en driven person som aldrig nöjer sig utan ständigt söker efter nya utmaningar? Då har vi din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower en Speditör till ett uppdrag hos en av våra kunder i Hallstahammar. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett s... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom är fritt och samtidigt mycket ansvarskrävande? Är du en driven person som aldrig nöjer sig utan ständigt söker efter nya utmaningar? Då har vi din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower en Speditör till ett uppdrag hos en av våra kunder i Hallstahammar. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund i Hallstahammar. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden. Du behöver vara öppen för arbete på dagtid. Du får en trygg anställning med goda förmåner hos oss!

Om jobbet som speditör

Kunden är ett välkänt företag som är specialiserade inom tillverkning och leverans av fästelement som används inom fordonsindustrin. Som speditör kommer du att ha en spännande roll med många varierande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ta ut plocklistor och följesedlar, bereda dokument samt boka transporter. Du har en aktiv och ansvarsfull roll i det dagliga arbetet.

Är du vår kunds nästa stjärna?

För att lyckas väl i det här uppdraget ser vi att du har ett stort intresse av arbete inom lager och trivs med att ha ansvar. Vidare ser vi att du är en problemlösare med ett inre driv, framåtanda och har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Dessutom är du effektiv i ditt arbetssätt men tummar aldrig på kvalitén. Vi ser även att du värnar om ett gott arbetsklimat och har ett bra samarbete med både kunder och kollegor.

Krav för tjänsten

Vi söker dig som har:

* Erfarenhet av arbete inom lager och industri
* Körkort och tillgång till bil
* Fullständiga gymnasiebetyg
* God svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har truckkort.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Välkommen med din ansökan idag!

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Nordström via e-post: [email protected]. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi har hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Lagerarbete och spedition

Ansök    Mar 24    Bulten Hallstahammar AB    Lagerarbetare
Beskrivning och arbetsuppgifter Hos oss på lagret kommer du att i huvudsak att arbeta administrativt med spedition. I detalj innebär speditionen att du bereder plocklistor, bokar transporter, hanterar emballagepoolen och inventerar. Utöver det kommer du även att arbeta med sedvanliga uppgifter inom lager, som plockning, packning, inlagring och truckkörning. Du kommer att tillhöra en grupp där alla medarbetare har särskilda kunskaper inom sina ansvarsområde... Visa mer
Beskrivning och arbetsuppgifter
Hos oss på lagret kommer du att i huvudsak att arbeta administrativt med spedition. I detalj innebär speditionen att du bereder plocklistor, bokar transporter, hanterar emballagepoolen och inventerar. Utöver det kommer du även att arbeta med sedvanliga uppgifter inom lager, som plockning, packning, inlagring och truckkörning. Du kommer att tillhöra en grupp där alla medarbetare har särskilda kunskaper inom sina ansvarsområden, varför samarbete är en viktig del i arbetsdagen.


Profil
Intern logistik är en service-avdelning med ansvar för att serva såväl produktionen som utgående gods och chaufförer. Därför välkomnar vi dig som ser en glädje i en verksamhet där man med ”snabba ryck” behöver ställa om och prioritera andra arbetsuppgifter. Givetvis är det viktigt att du har en god struktur i arbetet för att inte tappa någonting mellan stolarna när dina arbetsuppgifter förändras. Kollegorna är vad som tillsammans utgör grunden för intern logistik och likt en kedja blir du en viktig länk i vår serviceorganisation.


Krav:
God svenska i tal och skrift
God engelska i tal och skrift


Meriterande:
Erfarenhet av Movex/M3
Erfarenhet av speditionsarbete
Truckkort (A2 ledstaplare, B1 motviktstruck och B6 smalgångstruck)


Om tjänsten
Tjänstens omfattning: Heltid, dagtid: 07:00-15:30 Måndag – Fredag. Andra skiftformer kan förekomma bli aktuella.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Lagerchef/produktionsledare Kenneth Schewtschenko, telefon 070-508 27 22 eller e-post: [email protected]
Frågor om ansökan eller rekryteringsprocessen besvaras av Ola Ekehult, 0220 – 213 14 eller [email protected]


Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat. Ansökan görs via vårt rekryteringssystem och vi tar inte emot ansökningar via mail, post, telefon eller besök.
Vi undanber oss all kontakt med externa rekryterare och bemanningsleverantörer Visa mindre

Lager/Kundmottagning i Kolbäck

Ansök    Feb 7    Areco Direct AB    Lagerarbetare
Lager/Kundmottagning till Areco Direct i Kolbäck Areco Direct är grossistverksamhet inom Areco-koncernen med elva butiker i södra och mellersta Sverige. Vi lagerhåller de egentillverkade produkter ur Areco Profiles byggplåtssortiment, men säljer även kompletterande produkter som t. ex. handelsstål, armering och ventilation. Utbudet av produkter anpassas för att ständigt följa kundernas efterfrågan. Verksamheten riktar sig till plåtslagerier, hallbyggare, t... Visa mer
Lager/Kundmottagning till Areco Direct i Kolbäck
Areco Direct är grossistverksamhet inom Areco-koncernen med elva butiker i södra och mellersta Sverige. Vi lagerhåller de egentillverkade produkter ur Areco Profiles byggplåtssortiment, men säljer även kompletterande produkter som t. ex. handelsstål, armering och ventilation.
Utbudet av produkter anpassas för att ständigt följa kundernas efterfrågan. Verksamheten riktar sig till plåtslagerier, hallbyggare, takläggare, ventilationsfirmor. Inom Areco tror vi att våra bästa tillgångar som föder framgångar är våra anställdas talanger. Företaget befinner sig i en expansiv och spännande fas med ständig målsättning att hela tiden förnya, förbättra och utveckla sig själv med kunden i fokus.
Areco Direct har på kort tid gått från två till tolv etableringar och då bolaget är under fortsatt stark tillväxt söker vi nu en Lager/Kundmottagare till vår filial i Kolbäck.
Tjänsten
Vi söker en serviceinriktad och kommersiellt driven person som kommer att ansvara för inkommande- och utgående leveranser samt förpackning av kundorder. Du planerar och organiserar lagret för att säkerställa ett optimalt och effektivt nyttjande av lagerytan med förbättringsprocesser i fokus.
Arbetsuppgifter
Daglig kundmottagning
Försäljning över disk
Lagerpåfyllning
Övriga administrativa tjänster såsom orderregistrering, offerera och inköp
Men även att vara behjälplig med övriga arbetsuppgifter som uppstår i det dagliga arbetet

Du som söker
För att passa in på denna tjänst krävs det att kunna leverera service i världsklass dvs att du som person är drivande och engagerad med en god social och kommunikativ förmåga. Flexibilitet är en givenhet. Det är viktigt att du har goda kunskaper om materialhantering och logistik samt har god datavana. Truckkort och erfarenhet av att köra truck samt flytande tal/skrift på svenska är ett krav för tjänsten.
Du söker tjänsten via länken nedan. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Jun 9    L.E. Golv AB    Lagerarbetare
L-E Golv AB är ett mindre golvföretag med eget lager och butiksförsäljning. Vi söker omgående en lagerarbetare på timanställning, gärna en aktiv pensionär. Vi behöver hjälp att hantera de golvmaterial som vi säljer och levererar till kund samt övriga uppgifter som förekommer på en mindre arbetsplats. Visa mer
L-E Golv AB är ett mindre golvföretag med eget lager och butiksförsäljning.
Vi söker omgående en lagerarbetare på timanställning, gärna en aktiv pensionär. Vi behöver hjälp att hantera de golvmaterial som vi säljer och levererar till kund samt övriga uppgifter som förekommer på en mindre arbetsplats. Visa mindre

3st hungriga sommararbetare med möjlighet till fortsatt arbete.

Ansök    Apr 15    SDE TRIBUN AB    Lagerarbetare
Sit Down är ett familjeägt svenskt företag med lager och huvudkontor i Kolbäck.Vi vill förstärka vårt lag med några nya medarbetare, initialt över sommaren. För rätt person/er kan detta övergå i fortsatt arbete hos oss, då vi måste ersätta en kollega som har valt att gå vidare till andra utmaningar.Jobbet på Sit Down är av skiftande karaktär. De flesta dagar handlar det om att packa och lasta material enligt specifika listor. Ibland handlar det om tillverk... Visa mer
Sit Down är ett familjeägt svenskt företag med lager och huvudkontor i Kolbäck.Vi vill förstärka vårt lag med några nya medarbetare, initialt över sommaren. För rätt person/er kan detta övergå i fortsatt arbete hos oss, då vi måste ersätta en kollega som har valt att gå vidare till andra utmaningar.Jobbet på Sit Down är av skiftande karaktär. De flesta dagar handlar det om att packa och lasta material enligt specifika listor. Ibland handlar det om tillverkning av nytt material, för vårt eget lager, likväl som till våra kunder. Flera ggr om året är vi ute på ”fältet” och levererar en läktare, en scen, en trappa, eller något annat som vår kund önskat sig. ”Fältet” kan lika gärna vara vid en hästkapplöpningsbana utanför Reykjavik, vid ett slott i södra Sverige, eller inne i ABB Arena i Västerås. Vad krävs det för att du ska trivas här?Du gillar att lösa problem. Vi ställs ofta inför oväntade omständigheter och måste navigera om.Du gillar fart och fläkt, blir inte sur på ständiga förändringar.Du är fysisk och kan arbeta med kroppen. Att packa och bygga läktare är stundtals ett krävande arbete.Trivs med att arbeta oregelbundet. Under sommaren jobbar vi extremt mycket och dagarna blir lätt väldigt långa.Gillar att resa. Vi levererar kontinuerligt till Finland, Norge, Danmark, och naturligtvis i hela Sverige. Det förekommer övernattningar. Vad ska du vara/ha för att klara av arbetet?Över 18 år.B-körkort och har körvana.Behärskar svenska i tal och skrift.Räds inte att arbeta fysiskt. Det mesta av jobbet handlar om att bära och bygga.Noggrann.Håller tider. Vi MÅSTE alltid vara i tid.Praktiskt lagd. Vi tillverkar, lagar, skruvar, bygger, limmar, kapar, borrar mm. Vad får du?Roligt och omväxlande jobb. Ofta i samband med spännande event, som fotbollsmatcher, konserter, uppvisningar, teatrar, shower mm.Lojala och trevliga arbetskamrater.En väldig massa erfarenhet eftersom jobbet är så omväxlande.Möjlighet att resa i jobbet och se nya platser, träffa nya människor.Det är meriterande om du har:C-körkortTruckkort.Lastmaskinskort.Kan svetsa aluminium.Verkstadserfarenhet. Företaget är beläget i Kolbäck, utanför Västerås. Bra om du har egen bil, eller bor så att du enkelt kan använda allmänna kommunikationsmedel, som buss och tåg. Känner du att du skulle kunna passa hos oss? Skicka ett CV via [email protected] kanske känner någon som skulle passa? Tipsa! Vi vill att du ska börja snart, helst i början av maj. Sommarsäsongen beräknas pågå till mitten/slutet av augusti. Skicka din ansökan så tidigt som möjligt. Vi kommer att kalla till intervju löpande alltefter intressanta kandidater hör av sig. När vi har hittat 3 lämpliga kollegor, stänger vi vår rekrytering.Vi hoppas få många intressenter. Därför kan det hända att vi inte kan återkoppla till alla som inte går vidare till intervju. Hör du inget från oss innan mitten av maj, beror det på att vi inte hade möjlighet att boka intervju med dig det här året. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Jul 22    L.E. Golv AB    Lagerarbetare
L-E Golv AB är ett mindre golvföretag med eget lager och butiksförsäljning. Vi söker nu en lagerarbetare på deltid, gärna en aktiv pensionär. Vi behöver hjälp att hantera de golvmaterial som vi säljer och levererar till kund samt övriga uppdrag som förekommer på en mindre arbetsplats. #jobbjustnu Visa mer
L-E Golv AB är ett mindre golvföretag med eget lager och butiksförsäljning.
Vi söker nu en lagerarbetare på deltid, gärna en aktiv pensionär. Vi behöver hjälp att hantera de golvmaterial som vi säljer och levererar till kund samt övriga uppdrag som förekommer på en mindre arbetsplats.
#jobbjustnu Visa mindre