Lediga jobb Skills i Mälardalen AB i Hallstahammar

Se alla lediga jobb från Skills i Mälardalen AB i Hallstahammar. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Hallstahammar som finns inom det yrket.

Drift- och Teknikchef Hallstahem

Drift- och Teknikchef Hallstahem är ett allmännyttigt bostadsbolag som hyr ut och förvaltar lägenheter i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Som medarbetare på Hallstahem arbetar du varje dag för att komma närmare vår vision ”boende i världsklass” - med samarbete, engagemang och trygghet som ledord. Du utför de arbetsuppgifter som ingår i din rollbeskrivning, och är samtidigt prestigelös och har en positiv vilja att hjälpa till i hela företaget nä... Visa mer
Drift- och Teknikchef

Hallstahem är ett allmännyttigt bostadsbolag som hyr ut och förvaltar lägenheter i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Som medarbetare på Hallstahem arbetar du varje dag för att komma närmare vår vision ”boende i världsklass” - med samarbete, engagemang och trygghet som ledord.

Du utför de arbetsuppgifter som ingår i din rollbeskrivning, och är samtidigt prestigelös och har en positiv vilja att hjälpa till i hela företaget när det behövs. Du är affärsmässig och deltar aktivt i utvecklingen av fastigheterna.

Erbjudandet

Vi kan nu erbjuda en ledande roll inom Hallstahem. En organisation som präglas av en familjär stämning och god sammanhållning. Som Drift- och Teknikchef får Du initialt möjligheten att vara med att bygga och forma avdelningen. En roll med goda möjligheter att bidra till och påverka förutsättningarna för att bedriva och utveckla Hallstahems erbjudande av ”boende i världsklass”. En roll där du rapporterar till Fastighetschef.

Rollbeskrivning

Som Drift- och Teknikchef på AB Hallstahem ansvarar du för den dagliga driften av tekniska installationer. Tjänsten innefattar även att strategiskt planera investeringar och underhållsåtgärder för att optimera den dagliga driften mot uppsatta energisparmål.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Ansvara för den dagliga driften av Hallstahems tekniska installationerArbeta aktivt med driftoptimeringSakkunnig i driftsfrågorSäkerställa att lagkrav efterföljs som exempelvis OVK, radon, kemikaliehantering och SBAAnsvarig för driftsystemenUppföljning och analys av mediaförbrukning (fjärrvärme, el och vatten)Driva, följa upp och utvärdera besparingsprojektBudgetansvar med kontinuerlig uppföljningDriva arbetet med KlimatinitiativetLångsiktiga underhållsplanerStrategiskt planera investeringar och underhållsåtgärder för att nå uppsatta energibesparingsmålLeda det dagliga arbetet för DriftteknikerOmvärldsbevaka och nätverka i branschforum

Vi söker dig som har ett genuint intresse för fastighetsrelaterad drift men som kanske ser ledarskapet som en ny utmaning. Har du erfarenhet av en ledande roll ses det som meriterande men är inte ett krav. Vidare önskar vi att du har en lämplig högskoleutbildning samt flerårig erfarenhet av drift och kanske något år som ledare.

I rollen som Teknik- och Driftchef rapporterar direkt till fastighetschefen. Utveckling och förnyelse blir en viktig del av ditt arbete.

För att trivas på Hallstahem bör du vara trygg i dina tekniska kunskaper i både teori och praktik. Som person ser du dig som en självgående och initiativtagande person som har lätt för att kommunicera och knyta kontakter med människor i olika situationer.

Välkommen med din ansökan!

I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Sista dagen för att söka tjänsten är satt till den 6 september. Urval och intervjuer kan ske löpande från vecka 33 fram till sista datum för ansökningsperioden. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Rekryteringskonsult Joon Fröberg på Skills Rekrytering, 070- 616 00 79. Visa mindre

Fastighetschef

Ansök    Jun 26    Skills i Mälardalen AB    Fastighetschef
Fastighetschef  Hallstahem är ett allmännyttigt bostadsbolag som hyr ut och förvaltar lägenheter i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Som medarbetare på Hallstahem arbetar du varje dag för att komma närmare vår vision ”boende i världsklass” - med samarbete, engagemang och trygghet som ledord. Du utför de arbetsuppgifter som ingår i din rollbeskrivning, och är samtidigt prestigelös och har en positiv vilja att hjälpa till i hela företaget när det behö... Visa mer
Fastighetschef 

Hallstahem är ett allmännyttigt bostadsbolag som hyr ut och förvaltar lägenheter i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Som medarbetare på Hallstahem arbetar du varje dag för att komma närmare vår vision ”boende i världsklass” - med samarbete, engagemang och trygghet som ledord.

Du utför de arbetsuppgifter som ingår i din rollbeskrivning, och är samtidigt prestigelös och har en positiv vilja att hjälpa till i hela företaget när det behövs. Du är affärsmässig och deltar aktivt i utvecklingen av fastighetsförvaltningen.

Erbjudandet

Vi kan nu erbjuda en central roll som innefattar den större delen av organisationens verksamhet. En organisation som präglas av en god och professionell sammanhållning baserat på Hallstahems värdeord; samarbete, engagemang och trygghet. Du får en roll med stora möjligheter att bidra till och påverka verksamhetens förutsättningar att bedriva och utveckla sitt erbjudande av ”boende i världsklass”. En roll där du är ytterst ansvarig över en avdelning som består av drygt 20 medarbetare, varav tre är underställda chefer. I rollen som Fastighetschef rapporterar du direkt till VD och ingår i Hallstahems ledningsgrupp.

Rollbeskrivning

Som fastighetschef på Hallstahem har du det övergripande ansvaret för hela fastighetsförvaltningen inklusive teknik- & miljöfrågor på företaget. Ansvaret omfattar verksamhets-, personal-, och resultatansvar. Du kommer att leda, organisera, planera och följa upp verksamheten i relation till övergripande mål och handlingsplaner utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Du har också en roll i ledningsgruppen för Hallstahem där du representerar förvaltningsorganisationen men även aktivt arbetar med bolagsövergripande frågor.

Rollen innefattar arbetsuppgifter av mer långsiktig och strategisk karaktär såväl som operativa arbetsuppgifter i den dagliga driften. Ditt fokus kommer att ligga på att utveckla organisationen och bolaget på lång sikt, att leda och entusiasmera medarbetare och underställda chefer för att möjliggöra att uppsatta mål i ägardirektiv, affärsplan och verksamhetsplaner uppnås.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Ingå i Hallstahems ledningsgrupp och ta ett gemensamt ansvar för genomförande av beslutade aktiviteter och frågor, bland annat gällande affärs- och verksamhetsplaner samt budget för den sammantagna verksamheten
Ansvara för att verksamhet och resultat inom avdelningen utvecklas enligt fastställd budget, mål och planer
Upprätta övergripande verksamhetsplaner inklusive aktiviteter och handlingsplaner för avdelningen
Övergripande personalansvar för avdelningens medarbetare samt ansvara för kompetensförsörjning och kompetensutvecklingsfrågor
Övergripande ansvara för upprättande av budget, ekonomisk uppföljning, sammanställningar och avvikelsehantering för avdelningen
Ansvara för underhållsplanering samt prioritering av åtgärder och projekt
Hantera upphandlingar av ramavtalspartners enligt LOU
Medverka i hyresförhandlingar
Aktivt medverka i nätverk för att bidra till företagets utveckling


 

Önskvärda kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Fastighetschef på Hallstahem ser vi gärna en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller liknande kunskaper förvärvat via arbetslivet. Du har jobbat med liknande frågor och har dessutom några års erfarenhet av ledande roller med ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. Har du tidigare jobbat med LOU ses det som meriterande.

Som person söker vi efter dig som i grunden är intresserad av fastighetsförvaltning, möten med hyresgäster, och att utveckla trygga miljöer. Du är van vid att jobba strategiskt och målinriktat och har en förmåga att skapa struktur och effektivitet. Du är trygg i ditt ledarskap och van vid att bidra med din erfarenhet till andra chefer och ledare inom organisationen. Som chef ses du som kommunikativ och resultatorienterad med driv och problemlösningsförmåga. Du agerar affärsmässigt och etablerar och utvecklar långsiktiga och professionella relationer.

 

Välkommen med din ansökan!

I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Sista dagen för att söka tjänsten är satt den 4 sep. Dock kommer urval och intervjuer ske löpande med start i augusti. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Rekryteringskonsult Joon Fröberg på Skills Rekrytering,

070- 616 00 79. Visa mindre

Områdeschef till Hallstahem

Områdeschef Hallstahem är ett allmännyttigt bostadsbolag som hyr ut och förvaltar lägenheter i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Som medarbetare på Hallstahem arbetar du varje dag för att komma närmare vår vision ”boende i världsklass” - med samarbete, engagemang och trygghet som ledord. Du utför de arbetsuppgifter som ingår i din rollbeskrivning, och är samtidigt prestigelös och har en positiv vilja att hjälpa till i hela företaget när det behövs. ... Visa mer
Områdeschef

Hallstahem är ett allmännyttigt bostadsbolag som hyr ut och förvaltar lägenheter i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Som medarbetare på Hallstahem arbetar du varje dag för att komma närmare vår vision ”boende i världsklass” - med samarbete, engagemang och trygghet som ledord.

Du utför de arbetsuppgifter som ingår i din rollbeskrivning, och är samtidigt prestigelös och har en positiv vilja att hjälpa till i hela företaget när det behövs. Du är affärsmässig och deltar aktivt i utvecklingen av vår kundfokuserade fastighetsförvaltning.Erbjudandet

Vi kan nu erbjuda en central roll som områdeschef i en organisation som präglas av en god och professionell sammanhållning baserat på Hallstahems värdeord; samarbete, engagemang och trygghet.

Som områdeschef får du stora möjligheter att bidra och påverka verksamhetens förutsättningar då Hallstahem gör en organisatorisk justering för att bättre bedriva och utveckla sitt erbjudande av ”boende i världsklass”. Till din hjälp finns idag 13 ambitiösa medarbetare i form av samordnare och fastighetsskötare. Tillsammans kommer ni jobba med att utveckla och förvalta ett fastighetsbestånd på cirka 2500 lägenheter. Som områdeschef rapporterar du till Hallstahems fastighetschef.

 

Rollbeskrivning

I rollen ingår ett personal- och resultatansvar för avdelningen som innefattar området Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Du ska leda, planera och följa upp din avdelnings resultat i relation till framtagna mål och handlingsplaner. Det innebär att skapa och underhålla goda relationer med hyresgäster, hantera dagliga förfrågningar och lösa eventuella problem för att säkerställa trygghet och trivsel.

Din viktigaste uppgift blir att leda och samordna arbetet i arbetsgruppen och därför är dina ledaregenskaper av största vikt. För att lyckas i rollen behöver du ha en allmänteknisk förståelse, kunskaper inom ekonomi samt vana vid administrativa arbetsuppgifter. Tjänsten kräver B-körkort och bil.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Stödja, och ha ett starkt engagemang för medarbetarnas utveckling
Medarbetar- och lönesamtal
Ansvara för kvalitetskontroll yttre skötsel
Dagliga hyresgästkontakter
Hantera allvarligare störningsärenden
Myndighetskontakter
Driva projekt
Budgetarbete och uppföljning
Hyresgästinformation och bomöten
Hantering och granskning av fakturor
Ingå i Hallstahems chefsgrupp och aktivt bidra till företagets utveckling
Följa upp och kvalitetssäkra upphandlade ramavtalspartners.


 

Önskvärda kvalifikationer

För rollen som områdeschef på Hallstahem ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller liknande kunskaper förvärvat via arbetslivet. Du har jobbat med liknande frågor och har dessutom några års erfarenhet av ledande roller med ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. Har du tidigare jobbat med LOU ses det som meriterande.

Som person söker vi efter dig som i grunden är intresserad av ledarskap, möten med hyresgäster och att utveckla trygga miljöer. Du är van att jobba både operativt som strategiskt och har en förmåga att skapa struktur och effektivitet. Du är trygg i ditt ledarskap och har erfarenhet av att framgångsrikt utveckla och coacha din personal där du som chef upplevs som kommunikativ och närvarande. Du agerar affärsmässigt och etablerar och utvecklar långsiktiga och professionella relationer med såväl medarbetare som hyresgäster och intressenter.

 

Välkommen med din ansökan!

I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Sista dagen för att söka tjänsten på www.skillsrekrytering.se är satt den 11 dec. Dock kan urval och intervjuer ske löpande under ansökningstiden. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Rekryteringskonsult Joon Fröberg på 070- 616 00 79 eller Julia Öhrberg Nyberg 073-096 18 15 på Skills Rekrytering. Visa mindre

Kundcenterchef till Hallstahem

Kundcenterchef Hallstahem fortsätter att utveckla sin organisation för att kunna ge bästa möjliga kundservice för dagens och morgondagens hyresgäster inom allmännyttan i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Vi söker därför efter en Kundcenterchef till vår kundservice som består av fem kompetenta och härliga kollegor. Erbjudandet Vi kan nu erbjuda en central roll i en mindre organisation som präglas av en familjär stämning och god sammanhållning. En... Visa mer
Kundcenterchef

Hallstahem fortsätter att utveckla sin organisation för att kunna ge bästa möjliga kundservice för dagens och morgondagens hyresgäster inom allmännyttan i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm.

Vi söker därför efter en Kundcenterchef till vår kundservice som består av fem kompetenta och härliga kollegor.

Erbjudandet

Vi kan nu erbjuda en central roll i en mindre organisation som präglas av en familjär stämning och god sammanhållning. En organisation med goda förutsättningar för att bedriva och utveckla sitt erbjudande av ”boende i världsklass”. En ledande roll med stora möjligheter att bidra och påverka verksamheten och kundcentrets framtida roll. Som Kundcenterchef ingår du även i Hallstahems chefsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Rollbeskrivning

Som kundcenterchef ansvarar du för bolagets kundservice vilket inkluderar kundcenter, uthyrning samt boendeinformation. Ansvaret omfattar verksamhets- & personalansvar. Du ska leda, organisera, planera och följa upp verksamheten i relation till övergripande mål och handlingsplaner. Du är själv en operativ resurs i gruppen i vardagen.

Rollen innefattar arbetsuppgifter av mer långsiktig, strategisk karaktär såväl som operativa arbetsuppgifter i den dagliga verksamheten. Din viktigaste uppgift är att leda, entusiasmera och samordna arbetet inom avdelningen för att möjliggöra att uppsatta mål i ägardirektiv, affärsplan och verksamhetsplaner uppnås samt att utveckla organisationen och bolagets kundservice också på lång sikt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Ledar- och chefsansvar för avdelningens medarbetare samt ansvara för bemanning, kompetensförsörjning och kompetensutvecklingsfrågorAnsvar för att verksamhet och resultat inom avdelningen utvecklas enligt fastställd budget, mål och verksamhetsplanUtveckling av företagets kundservice & uthyrningsprocess inkl. felanmälan, nyckelhantering, inflyttningsprocess etc.Operativ resurs i kundcenter i vardagenIngå i Hallstahems chefsgrupp och ta ett gemensamt ansvar för genomförande av beslutade aktiviteter på företagsnivåAktivt medverka i nätverk för att bidra till företagets utveckling

Önskvärda kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Kundcenterchef på Hallstahem tror vi att du minst har en gymnasial utbildning och jobbat några år inom liknande verksamhet. Du bör dessutom haft en ledande position tidigare och är väl bekant med ekonomi-, personal- och arbetsmiljöfrågor.

Som person söker vi efter dig som i grunden brinner för service och kundnytta. Som är van att hantera att vara chef och samtidigt naturligt kunna delta i det operativa arbetet. Någon som har förmågan att skapa tydlighet, struktur och trygghet genom engagemang, samarbete och dialog. Du som tror att mål uppnås genom dialog, kommunikation och samarbete. 

Hallstahem

Hallstahem är ett allmännyttigt bostadsbolag som hyr ut och förvaltar lägenheter i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Som medarbetare på Hallstahem arbetar du varje dag för att komma närmare vår vision ”boende i världsklass” - med samarbete, engagemang och trygghet som ledord.

Du utför de arbetsuppgifter som ingår i din rollbeskrivning, och är samtidigt prestigelös och har en positiv vilja att hjälpa till i hela företaget när det behövs. Du är affärsmässig och deltar aktivt i utvecklingen av vår kundservice.

Välkommen med din ansökan!

I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Sista dagen för att söka tjänsten är satt den 28 mars. Dock kan urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningsperioden. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Rekryteringskonsult Joon Fröberg på Skills Rekrytering, 070- 616 00 79. Visa mindre

Fastighetschef till Hallstahem

Ansök    Mar 10    Skills i Mälardalen AB    Fastighetschef
Fastighetschef Hallstahem Hallstahem är ett allmännyttigt bostadsbolag som hyr ut och förvaltar lägenheter i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Som medarbetare på Hallstahem arbetar du varje dag för att komma närmare vår vision ”boende i världsklass” - med samarbete, engagemang och trygghet som ledord. Du utför de arbetsuppgifter som ingår i din rollbeskrivning, och är samtidigt prestigelös och har en positiv vilja att hjälpa till i hela företaget n... Visa mer
Fastighetschef

Hallstahem

Hallstahem är ett allmännyttigt bostadsbolag som hyr ut och förvaltar lägenheter i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Som medarbetare på Hallstahem arbetar du varje dag för att komma närmare vår vision ”boende i världsklass” - med samarbete, engagemang och trygghet som ledord.

Du utför de arbetsuppgifter som ingår i din rollbeskrivning, och är samtidigt prestigelös och har en positiv vilja att hjälpa till i hela företaget när det behövs. Du är affärsmässig och deltar aktivt i utvecklingen av fastighetsförvaltningen.

Erbjudandet

Vi kan nu erbjuda en central roll som innefattar den större delen av organisationens verksamhet. En organisation som präglas av en familjär stämning och god sammanhållning. En roll där du får stora möjligheter att bidra till och påverka verksamhetens förutsättningar att bedriva och utveckla sitt erbjudande av ”boende i världsklass”. En roll där du är ytterst ansvarig över en avdelning som består av 24 medarbetare varav tre underställda chefer. I rollen som Fastighetschef rapporterar du direkt till VD och ingår i Hallstahems ledningsgrupp.

Rollbeskrivning

Som fastighetschef på Hallstahem har du det övergripande ansvaret för hela fastighetsförvaltningen inkl. teknik- & miljöfrågor på företaget. Ansvaret omfattar verksamhets-, personal-, och resultatansvar. Du ska leda, organisera, planera och följa upp verksamheten i relation till övergripande mål och handlingsplaner. Du har också en betydande roll i ledningsgruppen för Hallstahem.

Rollen innefattar arbetsuppgifter av mer långsiktig, strategisk karaktär såväl som operativa arbetsuppgifter i den dagliga driften. Fokus ska ligga på att utveckla organisationen och bolaget på lång sikt, att leda och entusiasmera medarbetarna och underställda chefer för att möjliggöra att uppsatta mål i ägardirektiv, affärsplan och verksamhetsplaner uppnås.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Ingå i Hallstahems ledningsgrupp och ta ett gemensamt ansvar för genomförande av beslutade aktiviteter och frågor gällande affärs- och verksamhetsplan samt budget för den sammantagna verksamhetenAnsvar för att verksamhet och resultat inom avdelningen utvecklas enligt fastställd budget, mål och planerUpprätta övergripande verksamhetsplan inkl. aktiviteter och handlingsplaner för avdelningenÖvergripande personalansvar för avdelningens medarbetare samt ansvara för kompetensförsörjning och kompetensutvecklingsfrågorÖvergripande ansvar för upprättande av budget, ekonomisk uppföljning, sammanställningar och avvikelsehantering för avdelningenAnsvar för underhållsplanering samt prioritering av åtgärder och projektUpphandlingar av ramavtalspartners enligt LOUMedverka i hyresförhandlingarAktivt medverka i nätverk för att bidra till företagets utveckling

Önskvärda kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Fastighetschef på Hallstahem ser vi gärna en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller liknande kunskaper förvärvat via arbetslivet. Du har jobbat med liknande frågor och har dessutom några års erfarenhet av ledande roller med ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. Har du tidigare jobbat med LOU ses det som meriterande.

Som person söker vi efter dig som i grunden är intresserad av fastighetsförvaltning, möten med hyresgäster, och att utveckla trygga bostadsområden. Du är van att jobba strategiskt och målinriktat och har en förmåga att skapa struktur och effektivitet. Som chef och ledare ses du som kommunikativ och resultatorienterad med driv och problemlösningsförmåga. Du agerar affärsmässigt och är duktig på att etablera och utveckla långsiktiga och professionella relationer.

Välkommen med din ansökan!

I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Sista dagen för att söka tjänsten är satt den 28 mars. Dock kan urval och intervjuer ske löpande under ansökningsperioden. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Rekryteringskonsult Joon Fröberg på Skills Rekrytering, 070- 616 00 79. Visa mindre