Lediga jobb som Veterinär i Hallstahammar

Se lediga jobb som Veterinär i Hallstahammar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hallstahammar som finns hos arbetsgivaren.

Veterinär till Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Ansök    Nov 14    Evidensia Smådjur AB    Veterinär
På Strömsholm möts anrik historia och toppmodern, specialiserad djursjukvård. Hit remitteras patienter från hela Sverige. Ligger naturen dig varmt om hjärtat? Vi tänkte väl det. Strömsholm omges av vackra, öppna landskap och ett stort naturreservat där friska lunchpromenader bara är ett stenkast bort. Om jobbet: Vi letar efter en kollega som likt oss drivs av att göra skillnad för våra fyrbenta vänner. Vi letar efter en veterinär med några års erfarenhet... Visa mer
På Strömsholm möts anrik historia och toppmodern, specialiserad djursjukvård. Hit remitteras patienter från hela Sverige. Ligger naturen dig varmt om hjärtat? Vi tänkte väl det. Strömsholm omges av vackra, öppna landskap och ett stort naturreservat där friska lunchpromenader bara är ett stenkast bort.

Om jobbet:

Vi letar efter en kollega som likt oss drivs av att göra skillnad för våra fyrbenta vänner. Vi letar efter en veterinär med några års erfarenhet som vill jobba på ett större djursjukhus och cirkulera på våra olika avdelningar. Du har möjlighet att vara med och påverka ditt schema och vilka avdelningar du är mest intresserad av att arbeta på. Vi tar emot alla typer av akuta patienter och vi jobbar i team för patientens bästa. Hur är det då att jobba på ett av Skandinaviens mest moderna centrum för undersökning, behandling och rehab av hund och katt? Om du frågar våra veterinärer ligger styrkan i kollegorna som gärna delar med sig av sin kunskap, de utmanande fallen och den aktiva livsstil som lokalerna och läget erbjuder. Med våra heltäckande specialistområden och spetskompetenser i huset har vi möjlighet att ta oss an de mest utmanade fallen. Här finns möjligheter till utveckling i olika former ex om du vill specialisera dig eller om du vill handleda aspiranter. Vi letar efter dig som trivs att jobba i varierande miljö och snabbt kan anpassa dig efter vad som förväntas på våra olika avdelningar. Vi har öppet dygnet runt, årets alla dagar. Om man siktar så högt som vi måste man lyfta blicken; på Strömsholm ska du ha möjlighet att både utvecklas och utmanas. Vi ser fram emot att tillsammans med dig vara en drivande kraft i utvecklingen av djursjukvården.

Vad erbjuder vi?

Som en del av Specialistdjursjukhuset Strömsholm får du inte bara utveckling i din roll utan även vara en del av att forma vår verksamhet för djurens bästa. Vi tror på kontinuerlig utveckling och kan erbjuda både interna och externa utbildningar. Vi välkomnar dig till en miljö som inbjuder till en aktiv livsstil; här är lunchpromenaden i naturreservatet eller ett dopp i Mälaren aldrig långt borta och närmaste grannen är Strömsholms slott. Vissa dagar kanske du river av ett pass i vårt gym med efterföljande relax i bastu eller bubbelpool. En sak är i alla fall säker - hos oss är ingen dag den andra lik. Vi bygger till och skapar nytt. Alltid med drivet att rädda liv och vara ett av Skandinaviens mest moderna centrum som anlitas av djurägare och remitterande veterinärer över hela landet. På vårt djursjukhus finns goda möjligheter för dig att utvecklas inom ditt intresse. Är det en framtid som lockar dig? Då kanske du är veterinären vi söker!

Vem söker vi?

Ambitiös! Kommunikativ! Initiativtagare! Trygg! Om du är personen vi söker så checkar du troligtvis av dessa egenskaper. Du har några års erfarenhet från smådjursklinik eller djursjukhus. På vår arbetsplats är glädje och positiv energi högt värderat och något vi hela tiden strävar efter. Därför hoppas vi att du trivs i och bidrar till ett sådant klimat. Våra kärnvärden genomsyrar vår verksamhet och är en viktig kompass i allt vi gör - engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Ort: Strömsholm

Omfattning: Heltid (kan diskuteras)

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 2023-12-31.

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Carolina Elofsson, [email protected] +4676 347 77 91

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige arbetar våra engagerade team med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Idag ingår Evidensia i IVC Evidensia som består av cirka 1500 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Nederländerna, Frankrike, Irland och Storbritannien. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt. Tillsammans gör vi Evidensia - för djurens bästa varje dag. Visa mindre

Utbildningstjänst för veterinär till Strömsholm!

Ansök    Okt 20    Evidensia Smådjur AB    Veterinär
Är du en nyutexaminerad veterinär eller har max 1 års erfarenhet - kom och arbeta på Strömsholm! Med en utbildningstjänst hos oss vågar du ta språnget ut till din karriär, vi ger dig den trygghet du behöver. Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm har funnits i över 50 år och är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Som remissinstans hanteras här många spännande fall. Just nu växer vi ytterligare och behöver därför bli fler veterinärer. Du... Visa mer
Är du en nyutexaminerad veterinär eller har max 1 års erfarenhet - kom och arbeta på Strömsholm! Med en utbildningstjänst hos oss vågar du ta språnget ut till din karriär, vi ger dig den trygghet du behöver.

Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm har funnits i över 50 år och är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Som remissinstans hanteras här många spännande fall. Just nu växer vi ytterligare och behöver därför bli fler veterinärer. Du kan vara en av dem.

Vem är du?

Du letar efter en arbetsgivare som gör att du känner dig säker i din veterinärroll. Du vill få en bred erfarenhet i ett lagom tempo. Du har ett stort engagemang och ett brinnande intresse för veterinärmedicin. Ett djursjukhus som kräver engagemang, lösningsfokus och samarbete med kunniga kollegor är platsen för dig. Djur ligger ditt hjärta nära men också mötet med andra människor.

Detta erbjuder vi i utbildningstjänsten

På Strömsholm öppnas möjligheten att arbeta på flera av djursjukhusets olika delar, polikliniken akutmottagningen samt vårdavdelningen. Genom att få möjlighet att rotera på djursjukhusets olika avdelningar blir det lättare att identifiera dina styrkor som veterinär och hur du vill gå vidare framöver.

Strömsholms veterinärgrupp delar gärna med sig av sin höga kompetens och långa erfarenhet. Vårt väl inarbetade introduktionsprogram innefattar kliniska handledare, föreläsningar, dagliga- och ämnesspecifika ronder och personlig mentor. Du vet vem du kan vända dig till för stöd och frågor. Klimatet på sjukhuset präglas av att man hjälps åt med alla patientfall. Dessutom finns alltid flera veterinärer på en avdelning för gemensamt ansvar. Genom utbildning och sättet att arbeta som ett lärande djursjukhus är din utveckling central i utbildningstjänsten. Hos oss behöver du aldrig arbeta ensam utan har alltid flera kollegor på plats.

Andra saker vi erbjuder för trivsel på jobbet:

- Friskvårdsbidrag

- Nybyggt gym med duschar, bastu och bubbelpool

- Personalhundstall

- Vackra omgivningar i natursköna Strömsholm

Välkommen med din ansökan

Hos oss handlar allt om att ge bästa möjliga vård och service till djur och deras ägare. Känner du likadant kan din yrkesbana nå nya höjder på Strömsholm. Har du viljan har vi fallskärmen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning med eventuell möjlighet till förlängning.

Sista ansökningsdag: 2023-11-30. Urval sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om rekryteringen vänligen kontakta: [email protected]

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. Visa mindre

T.f veterinär till Strömsholm sommaren 2024!

Ansök    Okt 20    Evidensia Smådjur AB    Veterinär
Vill du tillbringa din sommar ute på den vackra landsbygden nära Mälaren på ett av Sveriges största djursjukhus? Vi som jobbar på Strömsholms djursjukhus har hög kompetens inom bland annat kirurgi, neurologi, ortopedi, dermatologi, kardiologi, bilddiagnostik, internmedicin, akut och intensivvård och odontologi. Vi tar emot både akuta- och bokade patienter till våra moderna och välutrustade lokaler i Strömsholm. Om jobbet: Vi erbjuder ett omväxlande arbet... Visa mer
Vill du tillbringa din sommar ute på den vackra landsbygden nära Mälaren på ett av Sveriges största djursjukhus?

Vi som jobbar på Strömsholms djursjukhus har hög kompetens inom bland annat kirurgi, neurologi, ortopedi, dermatologi, kardiologi, bilddiagnostik, internmedicin, akut och intensivvård och odontologi. Vi tar emot både akuta- och bokade patienter till våra moderna och välutrustade lokaler i Strömsholm.

Om jobbet: Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du kommer att arbeta på någon av djursjukhusets avdelningar. Vi kommer gemensamt överens om vilka avdelningar du arbetar på utifrån ditt intresse och din erfarenhet. Du kommer få vara med om både medicinska och kirurgiska fall. Som TF står du aldrig ensam med de svåraste fallen, våra patienter kommer alltid med vitt skilda problem så arbetet kommer att vara spännande, utmanade och lärorikt.

Vårt djursjukhus har en akutmottagning som är öppen dygnet runt, så till oss kommer mängder av olika, spännande fall. På vårdavdelningen tar vi hand om sjuka djur som kommit in akut men även postoperativ vård av kirurgiska patienter. Vi är övertygade om att du som Tf. veterinär ska få en större kunskap och bredare kompetens under din sommar hos oss.

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder arbete på ett expanderande djursjukhus i nyrenoverade lokaler. Utöver att vi alltid har nybryggt kaffe har vi eget laboratorium, ultraljud, röntgen, datortomografi, stor operationsavdelning, stationär- och intensivvård. Hos oss får du utveckla din kompetens genom att arbeta med de spännande fall som kommer till oss i samarbete med kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap.

Varje dag har vi en veterinärhandledare med flera års erfarenhet, som inte har egna patienter utan är dedikerad till att handleda sina kollegor. Vi har även rond varje morgon där möjlighet finns att diskutera dagens inneliggande patienter med våra specialister inom olika områden.

Vi har också både ett gym och en relaxavdelning med bastu och bubbelpool som alla medarbetare får ta del av.

Vi söker dig som är Tf. veterinär som vill arbeta på ett stort djursjukhus med intressanta fall, kunniga kollegor och avancerad utrustning.

Som person har du hög ambitionsnivå, kommunicerar väl med kollegor, är initiativtagande och flexibel. Vi värdesätter glädje och positiv energi och hoppas därför att du, precis som vi, kommer trivas i och bidra till det klimatet. Självklart älskar du djur lika mycket som vi gör och identifierar dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Ort: Strömsholm

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig Carolina Elofsson [email protected], +46 76-3477791.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm har funnits i över 50 år och är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Vi bedriver kvalificerad djursjukvård dygnet runt, året om och till oss är djurägarna alltid välkomna. Vi vill tillhandahålla djursjukvård i världsklass och vill vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård. I dag ingår Evidensia i IVC Group som består av cirka 700 djursjukhus och kliniker. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida Specialistdjursjukhuset i Strömsholm. Visa mindre

Are you an ECVS/ACVS Diplomate looking for a new opportunity in Sweden?

Ansök    Aug 31    Evidensia Smådjur AB    Veterinär
Welcome to an environment that invites you to an active lifestyle. At Strömsholm, history and state-of-the-art specialized veterinary care meet. To Strömsholm the most complicated cases are referred and therefore some of the best specialists in surgery, diagnostic imaging, internal medicine, orthopedics, and odontology have gathered here. Is nature close to your heart? Strömsholm is surrounded by beautiful, open landscapes and a large nature reserve where ... Visa mer
Welcome to an environment that invites you to an active lifestyle. At Strömsholm, history and state-of-the-art specialized veterinary care meet. To Strömsholm the most complicated cases are referred and therefore some of the best specialists in surgery, diagnostic imaging, internal medicine, orthopedics, and odontology have gathered here. Is nature close to your heart? Strömsholm is surrounded by beautiful, open landscapes and a large nature reserve where healthy lunch walks are just a stone's throw away. You should choose us if you want to become part of strong community and take on complicated cases.

The opportunity:

The surgery service at IVC Evidensia Strömsholm Referral Small Animal Hospital is a dynamic team seeing a high volume of referral and primary emergency cases. The majority of cases are orthopedic and neurology cases. We currently have two ECVS diplomates, two residency trained surgeons and one resident working alongside several other veterinarians. We are supported by diplomates in Anaesthesia, Diagnostic Imaging and Ophthalmology as well as nationally recognised specialists in internal medicine and cardiology. The hospital is equipped with state-of-the-art MRI 1.5 Tesla and CT scanner, six operating theatres, dentistry suite and endoscopy room. We have a highly competent in-house laboratory, including cytology, biochemistry, hematology, endocrinology and microbiology, in addition to running our blood bank.

The hospital runs a 24hour service with dedicated teams working nights and weekends, and specialists working daytime weekdays, mostly in surgery but also receiving surgical/orthopedic outpatients. The surgeons have an on-call backup rotation for neurology cases during daytime Saturdays and Sundays.

The hospital has its own gym, SPA area with a jacuzzi and sauna, free breakfast every Friday, fruit, coffee/tea and soft drinks daily. Or why not a well-deserved visit to our masseur? One thing is for sure - no day is like another. We build, expand, and create the future animal care, constantly striving to save lives and be one of Scandinavia's most modern centers attracting animal owners and referring veterinarians from all over the country

About yourself:

Collegiality, civility, mutual support, and respect for others are strongly held values at our hospital. We support diverse beliefs and the free exchange of ideas and expect that all members of the staff promote these values and apply them in a professional manner.

Above all else, however, we value someone who is a team player, committed to our patients and keen to be a part of our specialist team.

Salary will be competitive and commensurate with the candidate’s qualifications and experience. Applications will be reviewed immediately and continue until the position is filled.

For information: If you have any questions about the position, you are welcome to contact Dr. Sivert Viskjer, DECVS [email protected]

Welcome to apply! Visa mindre

Leg veterinär som brinner för tänder!

Ansök    Jun 16    Evidensia Smådjur AB    Veterinär
Om jobbet: Vår tandavdelning växer och vi söker därför ytterligare en veterinär som brinner för att jobba med tand. Du har utvecklat en god grund inom veterinärmedicin och har gärna jobbat några år som veterinär. Vi ser gärna att du har specialistkompetens i hunden och kattens sjukdomar men det är inget krav. Hur är det då att jobba på ett av Skandinaviens modernaste centrum för undersökning, behandling och rehab av hund och katt? Om du frågar våra kolle... Visa mer
Om jobbet:

Vår tandavdelning växer och vi söker därför ytterligare en veterinär som brinner för att jobba med tand. Du har utvecklat en god grund inom veterinärmedicin och har gärna jobbat några år som veterinär. Vi ser gärna att du har specialistkompetens i hunden och kattens sjukdomar men det är inget krav.

Hur är det då att jobba på ett av Skandinaviens modernaste centrum för undersökning, behandling och rehab av hund och katt? Om du frågar våra kollegor ligger styrkan i kollegorna som gärna delar med sig av sin kunskap, de utmanande fallen och den aktiva livsstil som lokalerna och läget erbjuder.

Vad erbjuder vi?
Vi har ett nära samarbete i teamet mellan veterinär och djursjukskötare på vår tandavdelning. Vi delar med oss av vår kunskap och brukar diskutera patienterna i teamet så alla ska känna sig delaktiga och har möjlighet att utveckla sina kunskaper. Det finns goda möjligheter att utvecklas i sin roll och lära sig nya saker hela tiden. Vi ser fram emot att välkomna dig till en miljö som inbjuder till en aktiv livsstil; här är lunchpromenaden i naturreservatet eller vid Mälarens strand aldrig långt borta och närmaste grannen är Strömsholms slott. Vissa dagar kanske du river av ett pass i vårt gym med efterföljande relax i bastu eller bubbelpool. Eller varför inte ett välförtjänt besök hos vår massör? En sak är i alla fall säker - hos oss är ingen dag den andra lik. Vi bygger till och skapar nytt. Alltid med drivet att rädda liv och vara ett av Skandinaviens modernaste centrum som anlitas av djurägare och remitterande veterinärer över hela landet. På vårt djursjukhus finns goda möjligheter för dig att utvecklas inom ditt intresse. Är det en resa som lockar dig? Då kanske du är den vi söker!

Vem söker vi?
Du har gärna jobbat några år som veterinär och brinner för att jobba med tänder. Du får gärna ha fler intresseområden då det går bra att kombinera här hos oss. Vill du fördjupa dig enbart inom tand så har vi möjlighet att erbjuda dig kurser inom området och stötta dig i att ha ett specialområde. Vi är ett starkt tandteam som jobbar nära tillsammans och vi ser fram emot att välkomna dig att vara med på vår resa. Vi stöttar och lyfter varandra. På vår arbetsplats är glädje och positiv energi högt värderat. Därför hoppas vi att du trivs i och bidrar till ett sådant klimat. Våra kärnvärden genomsyrar vår verksamhet och är en viktig kompass i allt vi gör - engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation. Naturligtvis är du minst lika passionerad som vi när det kommer till djur och deras välbefinnande och kontakten med deras ägare.

Ort: Strömsholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 20230831

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Carolina Elofsson, [email protected] +4676 347 77 91

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige arbetar våra engagerade team med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Idag ingår Evidensia i IVC Evidensia som består av cirka 1500 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Nederländerna, Frankrike, Irland och Storbritannien. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt. Tillsammans gör vi Evidensia - för djurens bästa varje dag. Visa mindre

Vill du bli vår nästa kollega på vår akut- och intensivvårdsavdelning?

Ansök    Okt 2    Evidensia Smådjur AB    Veterinär
På Strömsholm möts anrik historia och toppmodern, specialiserad djursjukvård. Hit remitteras patienter från hela Sverige. Ligger naturen dig varmt om hjärtat? Vi tänkte väl det. Strömsholm omges av vackra, öppna landskap och ett stort naturreservat där friska lunchpromenader bara är ett stenkast bort. Om jobbet: Vår akut- och intensivvårdsavdelning letar efter ytterligare en kollega som likt oss drivs av att göra skillnad för våra fyrbenta vänner. Du har... Visa mer
På Strömsholm möts anrik historia och toppmodern, specialiserad djursjukvård. Hit remitteras patienter från hela Sverige. Ligger naturen dig varmt om hjärtat? Vi tänkte väl det. Strömsholm omges av vackra, öppna landskap och ett stort naturreservat där friska lunchpromenader bara är ett stenkast bort.

Om jobbet:

Vår akut- och intensivvårdsavdelning letar efter ytterligare en kollega som likt oss drivs av att göra skillnad för våra fyrbenta vänner. Du har möjlighet att vara med och påverka ditt schema och vilka pass som passar dig bäst. Vi tar emot alla typer av akuta patienter och vi jobbar i team för patientens bästa. Hur är det då att jobba på ett av Skandinaviens modernaste centrum för undersökning, behandling och rehab av hund och katt? Om du frågar våra veterinärer ligger styrkan i kollegorna som gärna delar med sig av sin kunskap, de utmanande fallen och den aktiva livsstil som lokalerna och läget erbjuder. Med våra heltäckande specialistområden och spetskompetenser i huset har vi möjlighet att ta oss an de mest utmanade fallen. Här finns möjligheter till utveckling om du vill bli specialist eller om du vill handleda aspiranter. Om man siktar så högt som vi måste man lyfta blicken; på Strömsholm ska du ha möjlighet att både utvecklas och utmanas. Vi ser fram emot att tillsammans med dig vara en drivande kraft i utvecklingen av djursjukvården.

Vad erbjuder vi?

Som en del av Specialistdjursjukhuset Strömsholm får du inte bara utveckling i din roll utan även vara en del av att forma vår verksamhet för djurens bästa. Vi tror på kontinuerlig utveckling och därför kan vi erbjuda både interna och externa utbildningar. Vi välkomnar dig till en miljö som inbjuder till en aktiv livsstil; här är lunchpromenaden i naturreservatet eller vid Mälarens strand aldrig långt borta och närmaste grannen är Strömsholms slott. Vissa dagar kanske du river av ett pass i vårt gym med efterföljande relax i bastu eller bubbelpool. En sak är i alla fall säker - hos oss är ingen dag den andra lik. Vi bygger till och skapar nytt. Alltid med drivet att rädda liv och vara ett av Skandinaviens modernaste centrum som anlitas av djurägare och remitterande veterinärer över hela landet. På vårt djursjukhus finns goda möjligheter för dig att utvecklas inom ditt intresse. Är det en resa som lockar dig? Då kanske du är veterinären vi söker!

Vem söker vi?

Ambitiös! Kommunikativ! Initiativtagare! Trygg! Om du är personen vi söker så checkar du troligtvis av dessa egenskaper. Du har några års erfarenhet från smådjursklinik eller djursjukhus. Tidigare erfarenhet från intensiv-och akutsjukvård är meriterande. På vår arbetsplats är glädje och positiv energi högt värderat och något vi hela tiden strävar efter. Därför hoppas vi att du trivs i och bidrar till ett sådant klimat. Våra kärnvärden genomsyrar vår verksamhet och är en viktig kompass i allt vi gör - engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Ort: Strömsholm

Omfattning: Heltid (kan diskuteras)

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-11-30

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Carolina Elofsson, [email protected] +4676 347 77 91

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige arbetar våra engagerade team med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Idag ingår Evidensia i IVC Evidensia som består av cirka 1500 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Nederländerna, Frankrike, Irland och Storbritannien. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt. Tillsammans gör vi Evidensia - för djurens bästa varje dag. Visa mindre

Veterinär som gillar charmen med tarmen

Ansök    Feb 21    Evidensia Smådjur AB    Veterinär
Vill du vara med och starta upp Strömsholms arbete med Fecal microbiota transplantation (FMT)? Om jobbet: FMT innebär att mikrobiota från en frisk individ transplanteras till en individ med dysbios med hjälp av en rektalkateter. FMT kan hjälpa de patienter som idag ofta har kroniska diarréer utan effekt av konventionella behandlingar. Ditt arbete går ut på att strukturera upp projektet, organisera provtagning av donatorer, identifiera patienter, behandla... Visa mer
Vill du vara med och starta upp Strömsholms arbete med Fecal microbiota transplantation (FMT)?

Om jobbet:

FMT innebär att mikrobiota från en frisk individ transplanteras till en individ med dysbios med hjälp av en rektalkateter. FMT kan hjälpa de patienter som idag ofta har kroniska diarréer utan effekt av konventionella behandlingar. Ditt arbete går ut på att strukturera upp projektet, organisera provtagning av donatorer, identifiera patienter, behandla och följa upp resultat. Även uppföljande provtagningar/screening av donatorer på årlig basis ingår. En stor del av arbetet sker i samarbete med vår labpersonal så förmågan att arbeta i team är viktigt.

Tidsåtgång:

Uppstart av projekt ca 3-5 dagar
Provtagning /screening donatorer 1-2 dagar per år
Tid för att sprida information internt och extern samt för att identifiera patienter ca 3 dagar per år (fördelat på 4 h/tillfälle x 6)

Behandling och uppföljning sker därutöver kontinuerligt när patienter identifieras.

Den tid du inte arbetar med projektet jobbar du på andra avdelningar på djursjukhuset beroende på ditt intresseområde, men vi har i dagsläget framför allt ett behov av veterinärer som vill arbeta med internmedicinska utredningar, akutsjukvård samt inneliggande patienter med medicinska och ortopediska åkommor.

Vem söker vi?

Du är veterinär och har gärna jobbat några år på klinik eller djursjukhus. Intresse, erfarenhet och utbildning inom gastroenterologi och endoskopi är meriterande. Du är organiserad, engagerad och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Låter detta lockande? Tveka inte utan hör av dig så kan vi se om vi kan utforma en tjänst som passar just för dig!

Ort: Strömsholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 2022-03-21

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Carolina Elofsson, [email protected] +4676 347 77 91

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu utökar vi med flera veterinärer till vår akutmottagning

Ansök    Jun 13    Evidensia Smådjur AB    Veterinär
På Strömsholm möts anrik historia och toppmodern, specialiserad djursjukvård. Hit remitteras patienter från hela Sverige. Ligger naturen dig varmt om hjärtat? Vi tänkte väl det. Strömsholm omges av vackra, öppna landskap och ett stort naturreservat där friska lunchpromenader bara är ett stenkast bort. Om jobbet: Är du en veterinär med några års erfarenhet av arbete på smådjursklinik eller djursjukhus men önskar utvecklas vidare inom akutsjukvård och stim... Visa mer
På Strömsholm möts anrik historia och toppmodern, specialiserad djursjukvård. Hit remitteras patienter från hela Sverige. Ligger naturen dig varmt om hjärtat? Vi tänkte väl det. Strömsholm omges av vackra, öppna landskap och ett stort naturreservat där friska lunchpromenader bara är ett stenkast bort.

Om jobbet:

Är du en veterinär med några års erfarenhet av arbete på smådjursklinik eller djursjukhus men önskar utvecklas vidare inom akutsjukvård och stimuleras av pulsen som det innebär att jobba på ett dygnet-runt öppet djursjukhus? Vår akutavdelning är i behov av flera akutveterinärer för att bemanna upp och möta det ökade patientflödet. Vi tar emot alla typer av akuta patienter och vi jobbar i team för patientens bästa. Du behöver aldrig jobba ensam på jouren, det finns alltid flera veterinärkollegor på plats! Hur är det då att jobba på ett av Skandinaviens modernaste centrum för undersökning, behandling och rehab av hund och katt? Om du frågar våra veterinärer ligger styrkan i kollegorna som gärna delar med sig av sin kunskap, de utmanande fallen och den aktiva livsstil som lokalerna och läget erbjuder. Vi har en välutrustad IVA-avdelning, blodbank, lab, operationsavdelning och avancerad bilddiagnostik. Här finns enorma möjligheter till utveckling om du vill bli specialist eller om du vill handleda aspiranter. Om man siktar så högt som vi måste man lyfta blicken; på Strömsholm ska du ha möjlighet att både utvecklas och utmanas.

Vad erbjuder vi?
Välkommen till en miljö som inbjuder till en aktiv livsstil; här är lunchpromenaden i naturreservatet eller vid Mälarens strand aldrig långt borta och närmaste grannen är Strömsholms slott. Vissa dagar kanske du river av ett pass i vårt gym med efterföljande relax i bastu eller bubbelpool. Eller varför inte ett välförtjänt besök hos vår massör? En sak är i alla fall säker - hos oss är ingen dag den andra lik. Vi bygger till, byter ut och skapar nytt. Alltid med drivet att rädda liv och vara ett av Skandinaviens modernaste centrum som anlitas av djurägare och remitterande veterinärer över hela landet. På vårt djursjukhus finns goda möjligheter för dig att utvecklas inom ditt intresse. Är det en resa som lockar dig? Då kanske du är veterinären vi söker!

Vem söker vi?
Ambitiös! Kommunikativ! Initiativtagare! Trygg! Om du är personen vi söker så checkar du troligtvis av dessa egenskaper. Du har några års erfarenhet från smådjursklinik eller djursjukhus och kan arbeta självständigt. Tidigare erfarenhet från akutsjukvård är meriterande. På vår arbetsplats är glädje och positiv energi högt värderat. Därför hoppas vi att du trivs i och bidrar till ett sådant klimat. Våra kärnvärden genomsyrar vår verksamhet och är en viktig kompass i allt vi gör - engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation. Naturligtvis är du minst lika passionerad som vi när det kommer till djur och deras välbefinnande.

Ort: Strömsholm

Omfattning: Heltid (kan diskuteras)

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 2022-07-21

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Carolina Elofsson, [email protected] +4676 347 77 91

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige arbetar våra engagerade team med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Idag ingår Evidensia i IVC Evidensia som består av cirka 1500 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Nederländerna, Frankrike, Irland och Storbritannien. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt. Tillsammans gör vi Evidensia - för djurens bästa varje dag. Visa mindre

Nu utökar vi vårt operationsteam med en erfaren kirurg

Ansök    Apr 20    Evidensia Smådjur AB    Veterinär
På Strömsholm möts anrik historia och toppmodern, specialiserad djursjukvård. Hit remitteras patienter från hela Sverige. Ligger naturen dig varmt om hjärtat? Vi tänkte väl det. Strömsholm omges av vackra, öppna landskap och ett stort naturreservat där friska lunchpromenader bara är ett stenkast bort. Om jobbet: Vår operationsavdelning växer och vi söker nu flera roller till vårt befintliga team. Under 2022 byggs vår operationsavdelning ut och snart öppn... Visa mer
På Strömsholm möts anrik historia och toppmodern, specialiserad djursjukvård. Hit remitteras patienter från hela Sverige. Ligger naturen dig varmt om hjärtat? Vi tänkte väl det. Strömsholm omges av vackra, öppna landskap och ett stort naturreservat där friska lunchpromenader bara är ett stenkast bort.

Om jobbet:

Vår operationsavdelning växer och vi söker nu flera roller till vårt befintliga team. Under 2022 byggs vår operationsavdelning ut och snart öppnar våra nya fina operationssalar upp vilket möjliggör att vi kan ta emot än fler patienter. Därför söker vi dig som brinner för avancerad mjukdelskirurgi. Du kommer ta egna patienter och stötta och utveckla våra mindre erfarna kirurger inom området. Därför är det viktigt att du ser denna del av jobbet som utvecklande och stimulerande. Har du ett intresse och brinner för avancerad mjukdelskirurgi har vi möjlighet att vidareutbilda dig. Du kommer jobba i ett stort operationsteam där våra Diplomates och vår Steg 2 specialist ser fram emot välkomna dig till oss.

Du har utvecklat en god grund att bygga vidare på och har några år bakom dig som kirurg. Du ska vara självgående inom mjukdelskirurgi och bekväm med mer avancerad mjukdelskirurgi. Hur är det då att jobba på ett av Skandinaviens modernaste centrum för undersökning, behandling och rehab av hund och katt? Om du frågar våra kollegor ligger styrkan i kollegorna som gärna delar med sig av sin kunskap, de utmanande fallen och den aktiva livsstil som lokalerna och läget erbjuder.

Vad erbjuder vi?
Specialistdjursjukhuset Strömsholm är ett dygnet-runt-öppet djursjukhus. Vi får remitterade patienter från stora delar av Sverige vilket gör att vi har mycket intressanta kirurgifall. Har du ambitionen och vill ta steget vidare inom din yrkesresa ser vi fram emot att välkomna dig till en miljö som inbjuder till en aktiv livsstil; här är lunchpromenaden i naturreservatet eller vid Mälarens strand aldrig långt borta och närmaste grannen är Strömsholms slott. Vissa dagar kanske du river av ett pass i vårt gym med efterföljande relax i bastu eller bubbelpool. Eller varför inte ett välförtjänt besök hos vår massör? En sak är i alla fall säker - hos oss är ingen dag den andra lik. Vi bygger till och skapar nytt. Alltid med drivet att rädda liv och vara ett av Skandinaviens modernaste centrum som anlitas av djurägare och remitterande veterinärer över hela landet. På vårt djursjukhus finns goda möjligheter för dig att utvecklas inom ditt intresse. Är det en resa som lockar dig? Då kanske du är den vi söker!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från mjukdelskirurgi och akutkirurgi. Du ska stimuleras av att vidareutbilda dina kollegor. Du ska ha lätt för att samarbeta och bidra till en god arbetsmiljö. Vi är ett stort och glatt operationsteam som jobbar nära tillsammans och vi ser fram emot att välkomna dig att vara med på vår resa. Vi stöttar och lyfter varandra och vi har kontinuerligt intern vidareutbildning inom vårt område. På vår arbetsplats är glädje och positiv energi högt värderat. Därför hoppas vi att du trivs i och bidrar till ett sådant klimat. Våra kärnvärden genomsyrar vår verksamhet och är en viktig kompass i allt vi gör - engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation. Naturligtvis är du minst lika passionerad som vi när det kommer till djur och deras välbefinnande.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Carolina Elofsson, [email protected]

Ort: Strömsholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 2022-05-21 Visa mindre

Specialistdjursjukhuset Strömsholm förstärker med fler veterinärer

Ansök    Dec 15    Evidensia Smådjur AB    Veterinär
Är du veterinären som vill använda din kunskap för att rädda livet på svårt sjuka patienter? Som vill vara skillnaden mellan liv och död? På Strömsholm möts anrik historia och toppmodern, specialiserad djursjukvård. Hit remitteras de mest komplicerade fallen och därför samlas här några av de bästa specialisterna inom kirurgi, internmedicin, ortopedi och odontologi. Ligger naturen dig varmt om hjärtat? Vi tänkte väl det. Strömsholm omges av vackra, öppna la... Visa mer
Är du veterinären som vill använda din kunskap för att rädda livet på svårt sjuka patienter? Som vill vara skillnaden mellan liv och död? På Strömsholm möts anrik historia och toppmodern, specialiserad djursjukvård. Hit remitteras de mest komplicerade fallen och därför samlas här några av de bästa specialisterna inom kirurgi, internmedicin, ortopedi och odontologi. Ligger naturen dig varmt om hjärtat? Vi tänkte väl det. Strömsholm omges av vackra, öppna landskap och ett stort naturreservat där friska lunchpromenader bara är ett stenkast bort. Du ska välja oss om du vill bli en del av stark gemenskap, ta dig an komplicerade fall och vill utvecklas till nästa nivå.

Om jobbet:

Nu behöver vi förstärkning av fler briljanta veterinärer som har en passion för att lösa de mest komplicerade fallen. Som vill rädda liv på riktigt. Hur är det då att jobba på ett av Skandinaviens modernaste centrum för undersökning, behandling och rehab av hund och katt? Om du frågar våra veterinärer ligger styrkan i kollegorna som gärna delar med sig av sin kunskap, de utmanande fallen och den aktiva livsstil som lokalerna och läget erbjuder. Här finns enorma möjligheter till utveckling om du vill bli specialist eller om du vill handleda aspiranter. Om man siktar så högt som vi måste man lyfta blicken; på Strömsholm ska du ha möjlighet att både utvecklas och utmanas.

Vad erbjuder vi?
Välkommen till en miljö som inbjuder till en aktiv livsstil; här är lunchpromenaden i naturreservatet eller vid Mälarens strand aldrig långt borta och närmaste grannen är Strömsholms slott. Vissa dagar kanske du river av ett pass i vårt gym med efterföljande relax i bastu eller bubbelpool. Eller varför inte ett välförtjänt besök hos vår massör? En sak är i alla fall säker - hos oss är ingen dag den andra lik. Vi bygger till, byter ut och skapar nytt. Alltid med drivet att rädda liv och vara ett av Skandinaviens modernaste centrum som anlitas av djurägare och remitterande veterinärer över hela landet. På vårt djursjukhus finns goda möjligheter för dig att utvecklas inom ditt intresse. Här erbjuder vi exempelvis Steg 1 programmet till dem som vill. Vi ser fram emot att driva utvecklingen framåt, tillsammans med dig. Är det en resa som lockar dig? Då kanske du är veterinären vi söker!

Vem söker vi?
Ambitiös! Kommunikativ! Initiativtagare! Om du är personen vi söker så checkar du troligtvis av dessa egenskaper. På vår arbetsplats är glädje och positiv energi högt värderat. Därför hoppas vi att du trivs i och bidrar till ett sådant klimat. Våra kärnvärden genomsyrar vår verksamhet och är en viktig kompass i allt vi gör - engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation. Naturligtvis är du minst lika passionerad som vi när det kommer till djur och deras välbefinnande.

Ort: Strömsholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carolina Elofsson, [email protected] +4676 347 77 91.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige arbetar våra engagerade team med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Idag ingår Evidensia i IVC Evidensia som består av cirka 1500 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Nederländerna, Frankrike, Irland och Storbritannien. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt. Tillsammans gör vi Evidensia - för djurens bästa varje dag. Visa mindre

Kattintresserad veterinär som vill återuppbygga vår radiojodmottagning.

Ansök    Feb 21    Evidensia Smådjur AB    Veterinär
Om jobbet: Vi söker nu en veterinär med intresse för att återuppbygga och vidareutveckla vår verksamhet med radiojodbehandling av hyperthyroida katter. Ditt ansvar blir att ta emot inkomna remisser, behandla och monitorera behandlade katter samt efterföljande uppföljning där detta är aktuellt. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår fina bild- och vårdavdelning. Uppskattningsvis kommer vi initialt att utföra radiojodbehandlingar under en vecka varje t... Visa mer
Om jobbet:

Vi söker nu en veterinär med intresse för att återuppbygga och vidareutveckla vår verksamhet med radiojodbehandling av hyperthyroida katter. Ditt ansvar blir att ta emot inkomna remisser, behandla och monitorera behandlade katter samt efterföljande uppföljning där detta är aktuellt. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår fina bild- och vårdavdelning. Uppskattningsvis kommer vi initialt att utföra radiojodbehandlingar under en vecka varje till varannan månad förutom under sommarmånaderna.

Den tid du inte arbetar med radiojodbehandling jobbar du på andra avdelningar på djursjukhuset beroende på ditt intresseområde, men vi har framför allt ett behov av medarbetare som vill arbeta med akutsjukvård samt inneliggande patienter med medicinska och ortopediska åkommor.

Vem söker vi?

Vi vill gärna att du har ett intresse av internmedicin och att du tycker om katter. Steg 1 specialistexamen för hund och katt, samt vidareutbildning inom internmedicin eller endokrinologi är meriterande men inget krav. Vi ser dock gärna att du arbetat några år som veterinär och känner dig bekväm med kattens vanligaste sjukdomar samt att du är bekväm med djurägarkontakt och teamwork.

Vi är cat-friendly certifierade på guldnivå och strävar efter att höja statusen för katter. Vill du bli en del i vårt team för att göra det ännu bättre för våra katter? Sök nu!

Vad erbjuder vi?
Välkommen till en miljö som inbjuder till en aktiv livsstil; här är lunchpromenaden i naturreservatet eller vid Mälarens strand aldrig långt borta och närmaste grannen är Strömsholms slott. Vissa dagar kanske du river av ett pass i vårt gym med efterföljande relax i bastu eller bubbelpool. Eller varför inte ett välförtjänt besök hos vår massör? En sak är i alla fall säker - hos oss är ingen dag den andra lik. Vi bygger till, byter ut och skapar nytt. Alltid med drivet att rädda liv och vara ett av Skandinaviens modernaste centrum som anlitas av djurägare och remitterande veterinärer över hela landet. På vårt djursjukhus finns goda möjligheter för dig att utvecklas inom ditt intresseområde. Är det en resa som lockar dig? Då kanske du är veterinären vi söker!

Ort: Strömsholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 2022-03-21

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Carolina Elofsson, [email protected] +4676 347 77 91

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige arbetar våra engagerade team med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Idag ingår Evidensia i IVC Evidensia som består av cirka 1500 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Nederländerna, Frankrike, Irland och Storbritannien. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt. Tillsammans gör vi Evidensia - för djurens bästa varje dag. Visa mindre

Veterinär med inriktning akut/IVA

Ansök    Feb 21    Evidensia Smådjur AB    Veterinär
På Strömsholm möts anrik historia och toppmodern, specialiserad djursjukvård. Hit remitteras patienter från hela Sverige och därför samlas här några av de bästa specialisterna inom kirurgi, internmedicin, ortopedi och odontologi. Ligger naturen dig varmt om hjärtat? Vi tänkte väl det. Strömsholm omges av vackra, öppna landskap och ett stort naturreservat där friska lunchpromenader bara är ett stenkast bort. Om jobbet: Vår intensivvårdsavdelning och akuta... Visa mer
På Strömsholm möts anrik historia och toppmodern, specialiserad djursjukvård. Hit remitteras patienter från hela Sverige och därför samlas här några av de bästa specialisterna inom kirurgi, internmedicin, ortopedi och odontologi. Ligger naturen dig varmt om hjärtat? Vi tänkte väl det. Strömsholm omges av vackra, öppna landskap och ett stort naturreservat där friska lunchpromenader bara är ett stenkast bort.

Om jobbet:

Vår intensivvårdsavdelning och akutavdelning letar efter en veterinär som vill kombinera dessa avdelningar. Är du en veterinär som har erfarenhet från akutvård och akutkirurgi och/eller inneliggande patienter med medicinska och ortopediska åkommor som stimuleras av pulsen som det innebär av att arbeta på ett dygnet-runt öppet djursjukhus. Vi tar emot alla typer av akuta patienter och vi jobbar i team för patientens bästa. Du har utvecklat en god veterinärmedicinskt grund att bygga vidare på och är van att jobba självständigt då jourpass förkommer. Hur är det då att jobba på ett av Skandinaviens modernaste centrum för undersökning, behandling och rehab av hund och katt? Om du frågar våra veterinärer ligger styrkan i kollegorna som gärna delar med sig av sin kunskap, de utmanande fallen och den aktiva livsstil som lokalerna och läget erbjuder. Vi har en välutrustad IVA-avdelning, blodbank, lab och operationsavdelning. Här finns enorma möjligheter till utveckling om du vill bli specialist eller om du vill handleda aspiranter. Om man siktar så högt som vi måste man lyfta blicken; på Strömsholm ska du ha möjlighet att både utvecklas och utmanas.

Vad erbjuder vi?
Välkommen till en miljö som inbjuder till en aktiv livsstil; här är lunchpromenaden i naturreservatet eller vid Mälarens strand aldrig långt borta och närmaste grannen är Strömsholms slott. Vissa dagar kanske du river av ett pass i vårt gym med efterföljande relax i bastu eller bubbelpool. Eller varför inte ett välförtjänt besök hos vår massör? En sak är i alla fall säker - hos oss är ingen dag den andra lik. Vi bygger till, byter ut och skapar nytt. Alltid med drivet att rädda liv och vara ett av Skandinaviens modernaste centrum som anlitas av djurägare och remitterande veterinärer över hela landet. På vårt djursjukhus finns goda möjligheter för dig att utvecklas inom ditt intresse. Är det en resa som lockar dig? Då kanske du är veterinären vi söker!

Vem söker vi?
Ambitiös! Kommunikativ! Initiativtagare! Trygg! Om du är personen vi söker så checkar du troligtvis av dessa egenskaper. På vår arbetsplats är glädje och positiv energi högt värderat. Därför hoppas vi att du trivs i och bidrar till ett sådant klimat. Våra kärnvärden genomsyrar vår verksamhet och är en viktig kompass i allt vi gör - engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation. Naturligtvis är du minst lika passionerad som vi när det kommer till djur och deras välbefinnande.

Ort: Strömsholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 2022-03-21

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Carolina Elofsson, [email protected] +4676 347 77 91

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige arbetar våra engagerade team med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Idag ingår Evidensia i IVC Evidensia som består av cirka 1500 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Nederländerna, Frankrike, Irland och Storbritannien. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt. Tillsammans gör vi Evidensia - för djurens bästa varje dag. Visa mindre

Veterinary Surgeons to Evidensia Sweden- Several cities

"Veterinary Surgeons to Evidensia Sweden- Several cities" IVC Evidensia is Europe's largest veterinary care provider, located in ten European country's. Evidensia (Sweden) is a part of IVC Evidensia. In Sweden we are located in 65 places from north to south. We have small clinics and large animal hospitals. The work as a veterinarian with us is varied. If you have a specific area of interest that you would like to develop in, we are interested in hearing... Visa mer
"Veterinary Surgeons to Evidensia Sweden- Several cities"

IVC Evidensia is Europe's largest veterinary care provider, located in ten European country's. Evidensia (Sweden) is a part of IVC Evidensia. In Sweden we are located in 65 places from north to south. We have small clinics and large animal hospitals.
The work as a veterinarian with us is varied. If you have a specific area of interest that you would like to develop in, we are interested in hearing more. The service may be designed according to your previous experience and competence. We are looking for veterinarians for both small animals and horses. With us, you will experience an exciting variety of complex and more routine cases. Together we work to drive the development of veterinary medicine forward, for the benefit of the animals every day. You will have the good support of your colleagues.

The Role:
We are looking for Veterinary Surgeons to several of our clinics in Sweden. We value your personal qualities. We are happy to see that you have the desire to develop long-term with us. You are a person who enjoys working in teams, delivers with quality and has a trustworthy attitude. We believe that you are thorough, responsible, communicate well with both pet owners and employees and contribute to a pleasant and open work climate. It is important that you learn Swedish to be able to communicate with pet owners. Journals must also be written in Swedish. We will help you with this to begin with, and support in your Swedish language education.

At Evidensia everyone takes responsibility for each other, regardless of professional category. We care about each other. Good communication with both pet owners and colleagues are important to us. It is important that you are positive and spread good energy, while you like to collaborate with others. Of course you love animals as much as we do and identify you with our core values; commitment, joy, respect, competence and innovation.

We value the ability to work together and the lack of prestige. We are looking for you who are social, like forward-thinking and contribute to a good atmosphere in the working group and if you have a good feeling for service and problem solving.

To be able to serve as a veterinarian in Sweden, Swedish veterinary identification and the necessary knowledge of the Swedish language are required. Se more info:
https://djur.jordbruksverket.se/swedishboardofagriculture/engelskasidor/animalhealthstaff/veterinaryqualifications/veterinarian.4.6621c2fb1231eb917e680003705.html

It is an advantage if you can start studying Swedish at a distance even before moving to Sweden.

In out animal hospitals, service is included in the evenings, nights and weekends. We offer, 25 days holiday, compensation for wellness, discounts. We are flexible with start date, but preferably during winter/spring 2021.

Vacancies:
Small animal in:
Malmö, Helsingborg, Lund, Ugglarps Gård, Öjebyn, Gammelstaden, Karlstad, Valla, Västerort
Equine in:
Strömsholm
There might be more openings in other Swedish cities which we will get back to.

We will participate on the European online Job days event on the 15th of April. We hope that you will join us and welcome you to chat with us during the event. https://www.europeanjobdays.eu/en/events/finland-norway-sweden-day/jobs Visa mindre

Veterinär till Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Ansök    Nov 15    Evidensia Smådjur AB    Veterinär
Rädda liv i en lärande miljö med naturen runt knuten! Söker du efter ditt nästa karriärsäventyr? Söker du en tjänst med inriktning akutvård och kirurgi? Då är vi ett naturligt val för dig! Här blir du en del av stark gemenskap, tar dig an komplicerade fall och får vara med och forma morgondagens djursjukvård. Är du redo att förverkliga dina karriärdrömmar? På Strömsholm möts anrik historia och toppmodern, specialiserad djursjukvård. Hit remitteras de mes... Visa mer
Rädda liv i en lärande miljö med naturen runt knuten!

Söker du efter ditt nästa karriärsäventyr? Söker du en tjänst med inriktning akutvård och kirurgi? Då är vi ett naturligt val för dig! Här blir du en del av stark gemenskap, tar dig an komplicerade fall och får vara med och forma morgondagens djursjukvård. Är du redo att förverkliga dina karriärdrömmar?

På Strömsholm möts anrik historia och toppmodern, specialiserad djursjukvård. Hit remitteras de mest komplicerade fallen från hela Sverige och därför samlas här några av de bästa specialisterna inom kirurgi, internmedicin, ortopedi och odontologi. Ligger naturen dig varmt om hjärtat? Vi tänkte väl det. Strömsholm omges av vackra, öppna landskap och ett stort naturreservat där friska lunchpromenader bara är ett stenkast bort.

Om jobbet:

Nu behöver vi förstärkning av fler trygga veterinärer som har erfarenhet från akutvård och kirurgi som stimuleras av pulsen som det innebär av att arbeta på ett dygnet-runt öppet djursjukhus. Du har en passion för att lösa de mest komplicerade fallen. Du har utvecklat en god veterinärmedicinskt grund att bygga vidare på och är van att jobba självständigt då jourpass förkommer. Du kommer att arbeta på flera av djursjukhusets olika avdelningar med akuten som din hemmabas. Hur är det då att jobba på ett av Skandinaviens modernaste centrum för undersökning, behandling och rehab av hund och katt? Om du frågar våra veterinärer ligger styrkan i kollegorna som gärna delar med sig av sin kunskap, de utmanande fallen och den aktiva livsstil som lokalerna och läget erbjuder. Här finns enorma möjligheter till utveckling om du vill bli specialist eller om du vill handleda aspiranter. Om man siktar så högt som vi måste man lyfta blicken; på Strömsholm ska du ha möjlighet att både utvecklas och utmanas.

Vad erbjuder vi?
Välkommen till en miljö som inbjuder till en aktiv livsstil; här är lunchpromenaden i naturreservatet eller vid Mälarens strand aldrig långt borta och närmaste grannen är Strömsholms slott. Vissa dagar kanske du river av ett pass i vårt gym med efterföljande relax i bastu eller bubbelpool. Eller varför inte ett välförtjänt besök hos vår massör? En sak är i alla fall säker - hos oss är ingen dag den andra lik. Vi bygger till, byter ut och skapar nytt. Alltid med drivet att rädda liv och vara ett av Skandinaviens modernaste centrum som anlitas av djurägare och remitterande veterinärer över hela landet. På vårt djursjukhus finns goda möjligheter för dig att utvecklas inom ditt intresse. Vi ser fram emot att driva utvecklingen framåt mot morgondagens djursjukvård, tillsammans med dig. Är det en resa som lockar dig? Då kanske du är veterinären vi söker!

Vem söker vi?
Ambitiös! Kommunikativ! Initiativtagare! Trygg! Om du är personen vi söker så checkar du troligtvis av dessa egenskaper. På vår arbetsplats är glädje och positiv energi högt värderat. Därför hoppas vi att du trivs i och bidrar till ett sådant klimat. Våra kärnvärden genomsyrar vår verksamhet och är en viktig kompass i allt vi gör - engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation. Naturligtvis är du minst lika passionerad som vi när det kommer till djur och deras välbefinnande.

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Strömsholm
Omfattning: Heltid enligt överenskommelse
Lön: Fast lön
Sista ansökningsdag: 2021-12-31
För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig Carolina Elofsson [email protected], +46 763 477791

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige arbetar våra engagerade team med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Idag ingår Evidensia i IVC Evidensia som består av cirka 1500 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Nederländerna, Frankrike, Irland och Storbritannien. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt. Tillsammans gör vi Evidensia - för djurens bästa varje dag. Visa mindre

Veterinary Surgeons to Evidensia Sweden- Several cities

"Veterinary Surgeons to Evidensia Sweden" IVC Evidensia is Europe's largest veterinary care provider, located in ten European country's. Evidensia (Sweden) is a part of IVC Evidensia. In Sweden we are located in 65 places from north to south. We have small clinics and large animal hospitals. The work as a veterinarian with us is varied. If you have a specific area of interest that you would like to develop in, we are interested in hearing more. The servi... Visa mer
"Veterinary Surgeons to Evidensia Sweden"

IVC Evidensia is Europe's largest veterinary care provider, located in ten European country's. Evidensia (Sweden) is a part of IVC Evidensia. In Sweden we are located in 65 places from north to south. We have small clinics and large animal hospitals.
The work as a veterinarian with us is varied. If you have a specific area of interest that you would like to develop in, we are interested in hearing more. The service may be designed according to your previous experience and competence. We are looking for veterinarians for both small animals and horses. With us, you will experience an exciting variety of complex and more routine cases. Together we work to drive the development of veterinary medicine forward, for the benefit of the animals every day. You will have the good support of your colleagues.

The Role:
We are looking for experienced Veterinary Surgeons to several of our clinics in Sweden. We value your personal qualities. We are happy to see that you have the desire to develop long-term with us. You are a person who enjoys working in teams, delivers with quality and has a trustworthy attitude. We believe that you are thorough, responsible, communicate well with both pet owners and employees and contribute to a pleasant and open work climate. It is important that you learn Swedish to be able to communicate with pet owners. Journals must also be written in Swedish. We will help you with this to begin with, and support in your Swedish language education.

At Evidensia everyone takes responsibility for each other, regardless of professional category. We care about each other. Good communication with both pet owners and colleagues are important to us. It is important that you are positive and spread good energy, while you like to collaborate with others. Of course you love animals as much as we do and identify you with our core values; commitment, joy, respect, competence and innovation.

We value the ability to work together and the lack of prestige. We are looking for you who are social, like forward-thinking and contribute to a good atmosphere in the working group and if you have a good feeling for service and problem solving.

To be able to serve as a veterinarian in Sweden, Swedish veterinary identification and the necessary knowledge of the Swedish language are required. Se more info:
https://djur.jordbruksverket.se/swedishboardofagriculture/engelskasidor/animalhealthstaff/veterinaryqualifications/veterinarian.4.6621c2fb1231eb917e680003705.html

It is an advantage if you can start studying Swedish at a distance even before moving to Sweden.

In out animal hospitals, service is included in the evenings, nights and weekends. We offer, 25 days holiday, compensation for wellness, discounts. We are flexible with start date, but preferably during winter/spring 2021.

Vacancies:
Small animal in:
Malmö, Helsingborg, Lund, Ugglarps Gård, Öjebyn, Gammelstaden, Karlstad, Valla, Västerort
Equine in:
Strömsholm
There might be more openings in other Swedish cities which we will get back to. Visa mindre

Veterinär

Ansök    Sep 20    Evidensia djursjukvård    Veterinär
Vill du ha ett roligt och utvecklande arbete som veterinär på ett stort djursjukhus med många intressanta fall? Vill du arbeta med kompetenta, hjälpsamma och trevliga kollegor? Om jobbet I arbetet som veterinär hos oss kommer du få möjlighet att arbeta på flera olika delar av djursjukhuset. I arbete på vår mottagning och akutmottagning tar du emot djurägare som söker vård hos oss antingen genom bokade- eller akuta besök. Vid arbete på vårdavdelningen och... Visa mer
Vill du ha ett roligt och utvecklande arbete som veterinär på ett stort djursjukhus med många intressanta fall? Vill du arbeta med kompetenta, hjälpsamma och trevliga kollegor?

Om jobbet

I arbetet som veterinär hos oss kommer du få möjlighet att arbeta på flera olika delar av djursjukhuset. I arbete på vår mottagning och akutmottagning tar du emot djurägare som söker vård hos oss antingen genom bokade- eller akuta besök. Vid arbete på vårdavdelningen och intensivvårdsavdelningen arbetar du med vård av våra inneliggande djur. Det finns goda möjligheter att utvecklas i rollen som veterinär inom det område som just du är intresserad av.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad veterinär och som ser ett stort djursjukhus med intressanta fall och kunniga, engagerade kollegor som en attraktiv arbetsplats. Du får gärna ha erfarenhet av arbete som veterinär, men vi välkomnar även nyutexaminerade veterinärer. Vi är en stor grupp av medarbetare och vi vill gärna att du tycker om och trivs med att samarbeta och kommunicera med dina kollegor.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig som nyanställd ett väl inarbetat introduktionsprogram som innefattar kliniska handledare, föreläsningar och en personlig mentor. Vi har i vår veterinärgrupp hög kompetens och lång erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hos oss får du utvecklas, både genom utbildning och genom vårt sätt att arbeta som ett lärande djursjukhus. Vi har dagliga ronder för att diskutera och hjälpas åt med våra intressanta patientfall.

Vårt välutrustade djursjukhus ligger i natursköna Strömsholm. Vi har bra personalförmåner och om du har egen hund finns möjlighet att ha med hunden.

Om du vill bli del av vårt positiva och engagerade team som gör allt för att djur och djurägare ska få bästa möjliga vård och service är du varmt välkommen med en ansökan.

Anställningsvillkor: Tillsvidaretjänster, föräldraledighetsvikariat och längre semestervikariat.

Sista ansökningsdag: 2019-12-31. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Ansök via vår hemsida.

http://jobb.evidensia.se/

Har du frågor är du välkommen att kontakta veterinärchef Anna Zackrisson tfn: 0220-45803.

Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm har funnits i över 50 år och är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Vi bedriver kvalificerad djursjukvård dygnet runt, året om och till oss är djurägarna alltid välkomna. Vi vill tillhandahålla djursjukvård i världsklass och vill vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård. I dag ingår Evidensia i IVC Group som består av cirka 700 djursjukhus och kliniker. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. Visa mindre

Veterinär som vill jobba helger hos oss i vår- och eller sommar?

Ansök    Jan 23    Evidensia djursjukvård    Veterinär
Nu inför våren- och sommaren ökar trycket i verksamheten, speciellt på akuten och vård. För att möta detta behov söker vi veterinär som främst önskar jobba på helgerna. Vi tänker att du kanske är föräldraledig, studerar eller har annan sysselsättning men vill ta chansen att jobba här för att komplettera yrkeslivet med ny erfarenhet eller inkomst. Jourtjänstgöring för dig som behöver komplettera din steg 1 utbildning kan också vara aktuell. Vi är flexibla... Visa mer
Nu inför våren- och sommaren ökar trycket i verksamheten, speciellt på akuten och vård. För att möta detta behov söker vi veterinär som främst önskar jobba på helgerna. Vi tänker att du kanske är föräldraledig, studerar eller har annan sysselsättning men vill ta chansen att jobba här för att komplettera yrkeslivet med ny erfarenhet eller inkomst. Jourtjänstgöring för dig som behöver komplettera din steg 1 utbildning kan också vara aktuell.

Vi är flexibla vad gäller omfattningen av anställningen.

Om du är intresserad av andra arbetstider är du också välkommen att söka så kan vi se vad som är möjligt utefter verksamhetens behov.

Om jobbet:
Vara en del i vårt helgteam bestående av sex veterinärer som brinner för att hjälpa de akut sjuka djuren. Hit kommer djurägare med främst hundar och katter som har sjukdomar och skador som inte kan vänta till nästkommande vardag.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är färdig veterinär eller dig som läser på veterinärprogrammet och till sommaren får arbeta som tillförordnad veterinär. Arbetet kräver att du som person är flexibel och serviceinriktad eftersom vi aldrig i förväg vet vilka fall som kommer in till oss. Nöjda kunder är viktigt för oss!

Vad erbjuder vi?

Vi är ett stort djursjukhus med en stor grupp medarbetare, vilket betyder att du får möjlighet att samarbeta med många trevliga kollegor. Vi har tillsammans hög kompetens och lång erfarenhet som vi gärna delar med oss av till dig. På vårt djursjukhus finns möjligheten att få se mycket och utvecklas under sommaren.

Om du vill bli del av vårt positiva och engagerade team som gör allt för att djur och djurägare ska få bästa möjliga vård och service är du varmt välkommen med en ansökan.

Vi har kollektivavtal, en lokal facklig representant och generösa OB-villkor. OB ger en stor påverkan på helglönen.

Ort: Strömsholm

Omfattning: Deltid eller mer. Tidsbegränsad anställning med eventuell chans till förlängning.

Sista ansökningsdag: 2020-02-29
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Kontakta HR-ansvarig Maria Coltman, 0220-600009 eller på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan

Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm har funnits i över 50 år och är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Vi bedriver kvalificerad djursjukvård dygnet runt, året om och till oss är djurägarna alltid välkomna. Vi vill tillhandahåll djursjukvård i världsklass och vill vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård. I dag ingår Evidensia i IVC Evidensia som består av cirka 1100 djursjukhus och kliniker. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida Specialistdjursjukhuset Strömsholm (https://evidensia.se/klinik/evidensia-specialistdjursjukhuset-stromsholm/?gclid=EAIaIQobChMI6Mz5rZuZ5wIVTc-yCh1DSgZDEAAYASAAEgII2_D_BwE) Visa mindre

Roterande internship med inriktning kirurgi

Ansök    Okt 9    Evidensia djursjukvård    Veterinär
Är du en nyutexaminerad veterinär som vill utvecklas och är intresserad av kirurgi & anestesi? Vill du arbete med kompetenta, hjälpsamma och trevliga kollegor? Om internship Målet med vårt internship är att ge unga kollegor en introduktion i arbetet på ett djursjukhus med lite mer fokus på anestesi och kirurgi, och att lära sig det grundläggande praktiska arbetet. Det är en tillfällig anställning på ett år och kan ses som språngbräda mot en vidare karriä... Visa mer
Är du en nyutexaminerad veterinär som vill utvecklas och är intresserad av kirurgi & anestesi? Vill du arbete med kompetenta, hjälpsamma och trevliga kollegor?

Om internship

Målet med vårt internship är att ge unga kollegor en introduktion i arbetet på ett djursjukhus med lite mer fokus på anestesi och kirurgi, och att lära sig det grundläggande praktiska arbetet. Det är en tillfällig anställning på ett år och kan ses som språngbräda mot en vidare karriär inom kirurgi och anestesi. Diplomet som utfärdas efter godkänt program kan göra dig kvalificerad till att söka en residenttjänst inom kirurgi.

Under anställningen som intern kommer du att arbeta en stor del på operationsavdelningen med allt från förberedelse av patienter inför kirurgi till att arbeta som sterilassistent åt våra erfarna kirurger och diplomater. Du kommer också att vidareutbildas inom anestesi av våra legitimerade djursjukskötare och du kommer att lära dig att självständigt premedicinera, inducera och övervaka narkoser. Som intern får du delta i alla diskussioner rörande narkos och narkosval, kirurgiska bedömningar av ett stort antal olika fall. Kort sagt du får träna dig att ”tänka” kirurgi och anestesi utifrån olika medicinska förutsättningar, för och nackdelar med olika metoder och material, och delta i bedömningen av CT/MRT/Rtg undersökningar.

Du kommer under året också få upplärning på akuten och på vårdavdelningen. Efter upplärning kommer du få arbeta med att befästa dina kunskaper. Därutöver ingår auskultation på bildavdelningen och ögonavdelningen, båda ledda av våra diplomates. Detta kommer ge dig en god grund för ditt framtida arbete som veterinär.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad veterinär och har ett stort intresse för kirurgi och anestesi. Vi lägger stor vikt vid att du är en ambitiös och strukturerad person som vill utvecklas. På vårt djursjukhus är vi en stor grupp medarbetare så det är viktigt att du som person har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig som intern ett utbildningsprogram där du kommer att få ta del av många intressanta patientfall och lära dig mycket. Du kommer få möjlighet att arbeta med våra diplomater och bli handled av dem. Vi har i vår veterinärgrupp hög kompetens och lång erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Vi har dagliga ronder för att diskutera och hjälpas åt med våra intressanta patientfall.

Vårt välutrustade djursjukhus ligger i natursköna Strömsholm. Vi har bra personalförmåner och om du har egen hund finns möjlighet att ha med hunden.

Om du vill bli del av vårt positiva och engagerade team som gör allt för att djur och djurägare ska få bästa möjliga vård och service är du varmt välkommen med en ansökan.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, visstid 1 år.

Sista ansökningsdag: 2019-11-10. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Ansök via vår hemsida.

http://jobb.evidensia.se/

Vid frågor om rekryteringen vänligen kontakta veterinärchef Anna Zackrisson [email protected], tfn: 0220-45803.

För mer information om internship vänligen kontakta:

Hugo Schmökel, Dr.med.vet, PhD

European Specialist in Small animal Surgery Dipl ECVS

Chefveterinär kirurgi och Ryggcenter

[email protected]

Sivert Viskjer DVM

European Specialist in Small animal Surgery Dipl ECVS

Chefveterinär kirurgi

[email protected]

Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm har funnits i över 50 år och är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Vi bedriver kvalificerad djursjukvård dygnet runt, året om och till oss är djurägarna alltid välkomna. Vi vill tillhandahålla djursjukvård i världsklass och vill vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård. I dag ingår Evidensia i IVC Group som består av cirka 700 djursjukhus och kliniker. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. Visa mindre