Lediga jobb som Organisationsutvecklare i Hallstahammar

Se lediga jobb som Organisationsutvecklare i Hallstahammar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hallstahammar som finns hos arbetsgivaren.

Verksamhetsutvecklare

Med Bergslagens skogar i norr, Mälaren i söder och med ett rikt kulturarv som omfattar både en lång industrihistoria, ett kungligt slott och unik kulturmiljö kring Strömsholms kanal är Hallstahammars kommun en plats som lockar både besökare och nya invånare. Vi är en växande kommun med 16 600 invånare i en dynamisk region med närhet till såväl natur som storstad. Vi har ett företagsklimat som är bland det bästa i länet och vi levererar en välfärd med hög k... Visa mer
Med Bergslagens skogar i norr, Mälaren i söder och med ett rikt kulturarv som omfattar både en lång industrihistoria, ett kungligt slott och unik kulturmiljö kring Strömsholms kanal är Hallstahammars kommun en plats som lockar både besökare och nya invånare. Vi är en växande kommun med 16 600 invånare i en dynamisk region med närhet till såväl natur som storstad. Vi har ett företagsklimat som är bland det bästa i länet och vi levererar en välfärd med hög kvalitet.

Vår vision är att vara en kommun där allt är enkelt och nära, där nytänkande och kreativitet är självklart. Givetvis visar vi ansvar och engagemang för att kunna skapa ett bättre samhälle och miljö för kommande generationer. Kort sagt så ska du hitta det goda livet i storstadens närhet i Hallstahammars kommun oavsett om du bor här, driver företag, arbetar i kommunen eller bara är här på tillfälligt besök.

Tekniska nämnden har ansvaret för att förvalta kommunens fasta egendom. Inom tekniska nämndens ansvarsområde finns underhåll och skötsel av mark, gator och vägar, tekniska anläggningar och byggnader, renhållning samt uthyrning och städ av fastigheter som tillhör kommunen.

Den nyinrättade tjänsten som Verksamhetsutvecklare är placerad på Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av tre avdelningar: Fastighet, Gata/Park och Städ och totalt jobbar cirka 90 personer inom förvaltningen.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår att stötta förvaltningschef och avdelningscheferna för Fastighet, Gata/Park och Städ i att utveckla förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår även att företräda förvaltningen i arbetsgrupper tillsammans med andra förvaltningar, hjälpa till i arbetet kring digitalisering, upphandlingar, måluppföljning, kvalitetsutveckling, genomföra utredningsuppdrag eller bidra i det arbetet som just nu genomförs kring utveckling av förvaltningen avseende struktur, kultur och processer.
Du har ett nära samarbete med förvaltningschef, avdelningschefer, verksamhetscontrollern och andra verksamheter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en en högskoleexamen inom exempelvis statskunskap, ekonomi, juridik eller sociologi. Du har erfarenhet från politisk styrd organisation och du är duktig på att skriva och presentera på svenska i tal och skrift. Som person är du analytisk samt samarbets- och lösningsinriktad.

ÖVRIGT
Hallstahammars kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska i tal och skrift.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt. Visa mindre