Lediga jobb som Maskinformare, gjuteri i Hallstahammar

Se lediga jobb som Maskinformare, gjuteri i Hallstahammar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hallstahammar som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker nu teamledare till vår kund i Hallstahammar!

Letar du efter ett arbete med mycket eget ansvar och varierande arbetsuppgifter? Har du lätt för att motivera andra? Vi söker dig som vill ha ett varierande arbete i en utmanande roll på en toppmodern fabrik i Hallstahammar. I rollen som teamledare kommer du tillsammans med andra teamledare leda och fördela produktionsarbete efter kompetens och resurs. Du kommer stötta ledningen på plats med personalrelaterade arbetsuppgifter. I rollen som teamledare har ... Visa mer
Letar du efter ett arbete med mycket eget ansvar och varierande arbetsuppgifter? Har du lätt för att motivera andra?

Vi söker dig som vill ha ett varierande arbete i en utmanande roll på en toppmodern fabrik i Hallstahammar.
I rollen som teamledare kommer du tillsammans med andra teamledare leda och fördela produktionsarbete efter kompetens och resurs. Du kommer stötta ledningen på plats med personalrelaterade arbetsuppgifter. I rollen som teamledare har du ansvaret för att skapa förutsättningar och utveckla medarbetare.

Arbetet innefattar även;
• Leda möten i mindre grupper och säkerställa rätt kvalitet i produktionen
• Vara ett gott omdöme för dina kollegor och förespråka regler, rutiner och policy
• Säkerställa att beslut implementeras i driften
• Samordna beställning och tillverkning av diverse material
• Inventering av kundens råvarulager

Vid behov kommer du även att bistå produktionsledningen i systematiskt arbetsmiljöarbete.

Din profil
Du som söker denna tjänst är en naturlig ledare som inte är rädd att visa vägen för dina kollegor. Du har en gymnasial utbildning med ett par års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter.
Arbetslivserfarenhet inom betong, armering, gjutning eller värderas högt. Du föredrar att arbeta i grupp och det faller dig naturligt att ta den ledande rollen. I denna tjänst behöver du kunna arbeta proaktivt och med hjälp av dina kollegor optimera arbetet ute i produktionen.

Klass B körkort, kunskap inom ritningsläsning samt goda kunskaper i svenska och engelska – tal och skrift är ett krav.
Det är meriterande om du har traversutbildning/säkra lyft, Truck B1, D-HLR utbildning, grundläggande kunskap inom betong och gjutning.

Välkommen med din ansökan! Vår plan är att tillsätta tjänsten så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre