Lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Hallstahammar

Se lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Hallstahammar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hallstahammar som finns hos arbetsgivaren.

Rehab assistent / Undersköterska

Med Bergslagens skogar i norr, Mälaren i söder och med ett rikt kulturarv som omfattar både en lång industrihistoria, ett kungligt slott och unik kulturmiljö kring Strömsholms kanal är Hallstahammars kommun en plats som lockar både besökare och nya invånare. Vi är en växande kommun med 16 600 invånare i en dynamisk region med närhet till såväl natur som storstad. Vi har ett företagsklimat som är bland det bästa i länet och vi levererar en välfärd med hög k... Visa mer
Med Bergslagens skogar i norr, Mälaren i söder och med ett rikt kulturarv som omfattar både en lång industrihistoria, ett kungligt slott och unik kulturmiljö kring Strömsholms kanal är Hallstahammars kommun en plats som lockar både besökare och nya invånare. Vi är en växande kommun med 16 600 invånare i en dynamisk region med närhet till såväl natur som storstad. Vi har ett företagsklimat som är bland det bästa i länet och vi levererar en välfärd med hög kvalitet.

Vår vision är att vara en kommun där allt är enkelt och nära, där nytänkande och kreativitet är självklart. Givetvis visar vi ansvar och engagemang för att kunna skapa ett bättre samhälle och miljö för kommande generationer. Kort sagt så ska du hitta det goda livet i storstadens närhet i Hallstahammars kommun oavsett om du bor här, driver företag, arbetar i kommunen eller bara är här på tillfälligt besök.

Är du undersköterska med intresse inom rehabilitering och vill arbeta varierande inom flera områden, både hemsjukvård och på särskilt boende? Då ser vi fram emot din ansökan.

ARBETSUPPGIFTER
• Rehabilitering och funktionsuppehållande träning för personer i ordinärt boende, kommunens särskilda boenden och i omsorgen.
• Träning, töjning, kontrakturprofylax, TENS behandling, trappträning, handträning, balansträning. Dessa uppdrag utförs på alla enheter efter delegering av fysioterapeut eller arbetsterapeut.
• Vara fysioterapeut eller arbetsterapeut behjälplig vid utleverans av hjälpmedel.
• Motivera, rehabilitera och mobilisera efter patientens behov.
• Du kommer att arbeta i team med en rehabassistent kollega ibland arbetsterapeut.


KVALIFIKATIONER
• Undersköterska eller rehabassistent utbildning
• Du behöver ha körkort för Bil och en viss körvana.
• Du kommunicera på ett tydligt sätt, både muntligt och skriftligt på svenska.
• Du är samarbetsorienterad och samtidigt bekväm att arbeta självständigt, du vågar pröva nya arbetssätt och tycker om att hänga med i en omväxlande arbetsvardag.
• Du är med och skapar goda och trygga relationer och värdesätter ett professionellt förhållningssätt.
• Du bidrar själv till ett positivt arbetsklimat.


ÖVRIGT
Hallstahammars kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska i tal och skrift.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt. Visa mindre

Undersköterska till Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral

Vår kollega är föräldraledig och vi söker dig som vill vikariera på en enhet som präglas av delaktighet och en vilja att skapa bästa förutsättningar för våra patienter. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som undersköterska hos oss består dina uppgifter av arbete på labb med sedvanliga arbetsuppgifter. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets karaktär förändras. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalk... Visa mer
Vår kollega är föräldraledig och vi söker dig som vill vikariera på en enhet som präglas av delaktighet och en vilja att skapa bästa förutsättningar för våra patienter. Välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss består dina uppgifter av arbete på labb med sedvanliga arbetsuppgifter. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets karaktär förändras. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.


Om arbetsplatsen

Från årsskiftet ska Region Västmanlands vårdcentraler drivas som intraprenad. Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral är en av 12 vårdcentraler som ingår i intraprenaden. Till verksamheten finns en filialmottagning i Kolbäck som är öppen tre dagar i veckan. Intraprenad innebär att verksamheten är en förvaltning men drivs i företagsliknande former, med eget budgetansvar och stor frihet att påverka verksamheten, men att verksamheten fortfarande är en del av Region Västmanland. Intraprenaden styrs via en styrelse. Den blivande enheten Nära Vård inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen får uppdraget att vara beställare av primärvård från samtliga vårdcentraler i enlighet med primärvårdsprogrammet.

Inom Intraprenaden arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa primärvården i länet. Vi är en verksamhet som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser.

Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral är centralt belägen i Hallstahammar och i direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. På enheten finns ca 35 medarbetare och vi ansvarar för drygt 13 700 listade patienter. På enheten finns läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, läkarsekreterare, dietist, kurator, psykoterapeut och arbetsterapeut. Vi har även MHV och BHV med tillhörande personal. Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och flexibel enhet.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral och därför verkar vi för


• Att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
• En bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen,
• Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
• Fördelaktiga personalförmåner, läs mer här


Kvalifikationer

Du som söker är utbildad undersköterska och du har kompetens inom yrket sedan tidigare. Erfarenhet från arbete inom primärvård och laboratorieverksamhet är en merit för den här tjänsten. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är ett plus då vi arbetar i det systemet. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du som söker kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är noggrann, ansvarstagande och självgående. Vidare behöver du vara serviceinriktad och ha en god samarbetsförmåga där du relaterar till andra på ett lyhört sätt. Du är beslutsam och tar initiativ när du ser att uppgifter behöver lösas. För dig är det också självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat och till verksamhetens utvecklingsarbete.


Anställningsvillkor

Vikariat 2020-02-01 till och med 2020-08-30.

Tjänstgöringsgrad heltid. Arbetstid dagtid på vardagar. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 22 december 2019!Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Visa mindre