Lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Hallstahammar

Se lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Hallstahammar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hallstahammar som finns hos arbetsgivaren.

Medicinsk sekreterare / Undersköterska till Hallstahammar vårdcentral

Vi söker dig som vill arbeta på en enhet som präglas av delaktighet och som har en vilja att skapa bästa förutsättningar för våra patienter. Du kommer till en trygg arbetsgivare där vi inkluderar, inspirerar och lyfter varandra. Kanske blir du vår nya kollega? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsbeskrivning Som medicinsk sekreterare arbetare du med sedvanliga uppgifter såsom j... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta på en enhet som präglas av delaktighet och som har en vilja att skapa bästa förutsättningar för våra patienter. Du kommer till en trygg arbetsgivare där vi inkluderar, inspirerar och lyfter varandra. Kanske blir du vår nya kollega?
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare arbetare du med sedvanliga uppgifter såsom journalskrivning, posthantering och att bistå verksamhetschefen med administrativa arbetsuppgifter. Även arbete i receptionen.

Som undersköterska hos oss består dina uppgifter av arbete på lab med sedvanliga arbetsuppgifter och arbete i receptionen som back-up. Det ingår även mottagningsarbete såsom blodtryck, EKG, Audiogram, såromläggningar och att assistera läkare. Naturligtvis är du också med och bidrar i utvecklingsarbetet på vårdcentralen.

Vid arbete i receptionen är du den första patienten möter och du lägger grunden för ett gott besök vid vårdcentralen. Därför behöver du  ha ett serviceinriktat förhållningssätt.

Om arbetsplatsen

Hallstahammar vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler finns på flera orter i länet. Vi erbjuder obunden icke kommersiell primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi satsar på utveckling och arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Hallstahammar vårdcentral är centralt belägen i Hallstahammar med närhet till varierat serviceutbud. I direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. Närheten till både Västerås och Köping gynnar pendlare, både resor med bil och kollektivtrafik. På enheten finns 35 medarbetare och vi ansvarar för drygt 13 700 listade personer. Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och attraktiv enhet med mycket god stämning och utvecklingsvilja. Vi arbetar med ledorden Helhet, Närhet och Trygghet för våra listade invånare.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad undersköterska eller medicinsk sekreterare. Har du erfarenhet från primärvård är det meriterande. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är ett plus. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift för att säkerställa en god vård. Övriga språkkunskaper ser vi som en tillgång.

Arbetet är varierat så förmåga att arbeta självständigt, ha en flexibilitet och energi är ett krav. Vidare behöver du vara serviceinriktad och ha en god samarbetsförmåga där du relaterar till andra på ett lyhört sätt. Du är beslutsam och har förmåga att ta initiativ när du ser att uppgifter behöver lösas. Du har en kulturell medvetenhet och en stabil personlighet.

På Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral kan du få


• varierande och meningsfulla arbetsuppgifter
• en väl organiserad arbetsplats med god gemenskap och stor trivsel
• en arbetsplats där du får vara en del av vårdcentralens utveckling
• en trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling
• hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och kollegor
• fördelaktiga personalförmåner, läs mer här https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

Anställningsvillkor

Tidsbegränsad anställning vikariat, heltid, arbetstid måndag-fredag.
Tillträde efter överenskommelse.Välkommen med din ansökan senast 15 augusti 2019.Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Visa mindre