Lediga jobb som Kultur, media, design i Hallstahammar

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Hallstahammar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hallstahammar som finns hos arbetsgivaren.

Barn- och ungdomsbibliotekarie

Ansök    Jun 2    Hallstahammars kommun    Bibliotekarie
Med Bergslagens skogar i norr, Mälaren i söder och med ett rikt kulturarv som omfattar både en lång industrihistoria, ett kungligt slott och unik kulturmiljö kring Strömsholms kanal är Hallstahammars kommun en plats som lockar både besökare och nya invånare. Vi är en växande kommun med 16 600 invånare i en dynamisk region med närhet till såväl natur som storstad. Vi har ett företagsklimat som är bland det bästa i länet och vi levererar en välfärd med hög k... Visa mer
Med Bergslagens skogar i norr, Mälaren i söder och med ett rikt kulturarv som omfattar både en lång industrihistoria, ett kungligt slott och unik kulturmiljö kring Strömsholms kanal är Hallstahammars kommun en plats som lockar både besökare och nya invånare. Vi är en växande kommun med 16 600 invånare i en dynamisk region med närhet till såväl natur som storstad. Vi har ett företagsklimat som är bland det bästa i länet och vi levererar en välfärd med hög kvalitet.

Vår vision är att vara en kommun där allt är enkelt och nära, där nytänkande och kreativitet är självklart. Givetvis visar vi ansvar och engagemang för att kunna skapa ett bättre samhälle och miljö för kommande generationer. Kort sagt så ska du hitta det goda livet i storstadens närhet i Hallstahammars kommun oavsett om du bor här, driver företag, arbetar i kommunen eller bara är här på tillfälligt besök.ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta i ett kulturhus som sätter barn och unga i fokus?
Vi söker en vikarie för vår barn- och ungdomsbibliotekarie som ska vara föräldraledig.
Du kommer att tillsammans med kollegor arbeta och utveckla bibliotekets läsfrämjande arbete med målgruppen barn och unga.
Vi letar efter en kreativ och engagerad barn- och ungdomsbibliotekarie. Hos oss får du ett varierat arbete med mycket eget ansvar.

I det läsfrämjande arbetet ingår bl.a. att skapa läslust i möte med skolklasser, BHV och bibliotekets läseklubb. Du kommer också att arbeta med projektet Bokstart som riktar sig till små barn och deras vuxna.
Det är viktigt att du vill vara med och skapa en meningsfull fritid för kommunens barn och ungdomar genom tex lovverksamhet och scenupplevelser.

För att kunna möta våra besökares behov av IT-stöd så behöver du ha goda kunskaper i dataanvändning och informationssökning.

I tjänsten ingår även mediehantering, informationstjänstgöring och andra sedvanliga biblioteksuppgifter på huvudbiblioteket och vår filial i Kolbäck.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift krävs och övriga språkkunskaper är meriterande.


KVALIFIKATIONER
Du har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan utbildning/erfarenhet som vi tycker är passande.

ÖVRIGT
Hallstahammars kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska i tal och skrift.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt. Visa mindre

Lager/Speditör

Bulten grundades år 1873 och har sedan dess utvecklats till att bli en av de största leverantörerna av fästelement till den internationella fordonsindustrin. Idag har vi omkring 1600 medarbetare världen över och huvudkontor i Göteborg. Vårt erbjudande sträcker sig från ett brett utbud av standardprodukter till specialtillverkade fästelement som vi anpassar efter kundspecifika behov. Med vårt Full Service Provider-koncept kan våra kunder välja att överlåta ... Visa mer
Bulten grundades år 1873 och har sedan dess utvecklats till att bli en av de största leverantörerna av fästelement till den internationella fordonsindustrin. Idag har vi omkring 1600 medarbetare världen över och huvudkontor i Göteborg. Vårt erbjudande sträcker sig från ett brett utbud av standardprodukter till specialtillverkade fästelement som vi anpassar efter kundspecifika behov. Med vårt Full Service Provider-koncept kan våra kunder välja att överlåta helhetsansvaret för fästelement till oss, vilket innebär att vi står för utveckling, försörjning, logistik och service, eller välja delar av det. Aktien (BULTEN) är noterad på Nasdaq Stockholm.


Beskrivning och arbetsuppgifter
Hos oss på lagret kommer du att i huvudsak att arbeta administrativt med spedition. I detalj innebär speditionen att du bereder plocklistor, följesedlar & bokar transporter, hanterar emballagepool och inventerar. Du kommer att tillhöra en grupp där alla medarbetare har särskilda kunskaper inom sina ansvarsområden, varför samarbete är en viktig del.

Krav:
God svenska i tal och skrift
God engelska i tal och skrift

Meriterande:
Erfarenhet av Movex/M3
Erfarenhet av speditionsarbete
Truckkort (A2 ledstaplare)


Vårt erbjudande
Här på Bulten värderas alla lika och vi gör inte skillnad på vare sig medarbetare, kunder eller gäster. Vår verksamhet bygger på tillit kollegor emellan och medarbetare såväl erbjuds som förväntas ta ansvar för sin arbetsdag. Tillsammans värnar vi om varandra och jordens resurser genom att tillverka fästelement som används i trygga fordon för framtidens transporter.


Tjänsten är avsedd att vara en tillsvidareanställning men vi börjar normalt med visstidsanställning i syfte att utgöra provanställning.
Vi är anslutna till IF Metalls Teknikavtal. Bulten erbjuder utöver det centrala kollektivavtalet även lokala förmåner som vårt friskvårdsbidrag, gymmedlemskap, bidrag till mediciner, läkarbesök och liknande.
Tjänstens omfattning: Heltid, dagtid: 07:00-15:30 Måndag – Fredag. Andra skiftformer kan förekomma bli aktuella.


Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat. Ansökan görs via vårt rekryteringssystem och vi tar inte emot ansökningar via mail, post, telefon eller besök.
Vi undanber oss all kontakt med externa rekryterare och bemanningsleverantörer.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Henna Ylitolva: [email protected] Visa mindre

Filmpedagog kulturskolan i Hallstahammar

Ansök    Maj 22    Hallstahammars kommun    Filmtekniker
Med Bergslagens skogar i norr, Mälaren i söder och med ett rikt kulturarv som omfattar både en lång industrihistoria, ett kungligt slott och unik kulturmiljö kring Strömsholms kanal är Hallstahammars kommun en plats som lockar både besökare och nya invånare. Vi är en växande kommun med 16 600 invånare i en dynamisk region med närhet till såväl natur som storstad. Vi har ett företagsklimat som är bland det bästa i länet och vi levererar en välfärd med hög k... Visa mer
Med Bergslagens skogar i norr, Mälaren i söder och med ett rikt kulturarv som omfattar både en lång industrihistoria, ett kungligt slott och unik kulturmiljö kring Strömsholms kanal är Hallstahammars kommun en plats som lockar både besökare och nya invånare. Vi är en växande kommun med 16 600 invånare i en dynamisk region med närhet till såväl natur som storstad. Vi har ett företagsklimat som är bland det bästa i länet och vi levererar en välfärd med hög kvalitet.

Vår vision är att vara en kommun där allt är enkelt och nära, där nytänkande och kreativitet är självklart. Givetvis visar vi ansvar och engagemang för att kunna skapa ett bättre samhälle och miljö för kommande generationer. Kort sagt så ska du hitta det goda livet i storstadens närhet i Hallstahammars kommun oavsett om du bor här, driver företag, arbetar i kommunen eller bara är här på tillfälligt besök.

ARBETSUPPGIFTER
Med anledning av att vår filmpedagog valt att gå i pension söker kulturskolan nu en ny medarbetare till denna tjänst. Kulturskolan i Hallstahammar har i uppdrag är att bedriva kulturverksamhet för barn och unga från fyra år till och med gymnasiet. Kulturskolan bedriver verksamhet i kulturhuset samt i kommunens skolor i enlighet med kommunens vision enkelt och nära.

Verksamheten har ett särskilt uppdrag kring estetiska lärprocesser i samverkan med kommunens för- och grundskolor. Uppdraget innebär att estetiska lärprocesser blir en naturlig del i den vardagliga undervisningen för att stärka måluppfyllelsen i grundskolan och i enlighet med läroplanen (Lgr 11 2.2). Hallstahammars kulturskola samverkar med andra aktörer inom kulturområdet samt med grundskola och anpassad grundskola. Kulturskolan ingår också som en del i Regional Kulturskola i Västmanland.

Som filmpedagog inom kulturskolan kommer du att organisera och leda kulturskolans filmgrupper i kulturhuset, bedriva öppen prova-på verksamhet, lovverksamhet, workshops, rekryteringsverksamhet i filmarbetet i kommunen samt ha kontakt med vårdnadshavare. En viktig del av uppdraget är också att initiera och utveckla film och foto som verktyg i förskola och grundskola genom barn & ungas eget skapande i estetiska lärprocesser. Som filmpedagog samverkar du också med länets filmpedagoger i nätverk och projekt som organiseras genom Regional Kulturskola i Västmanland.

I uppdraget som filmpedagog ska du forma undervisningsmetoder och vara en stödresurs för pedagoger i kommunens grund- och förskolor i deras arbete med att möjliggöra för elever att få uppleva och skapa film som del i deras lärande, kunskapsredovisning och för deras personliga utveckling. I denna uppdragsdel ingår också att regelbundet genomföra fortbildningsinsatser för skolornas pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv, engagerad, flexibel, strukturerad, kommunikativ och stabil med ett utåtriktat förhållningssätt. Du har en högskoleutbildning som pedagog eller har en förvärvad kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har en dokumenterad kunskap och erfarenhet av att arbeta inom filmpedagogisk verksamhet inklusive gruppundervisning, främst med barn i skolåldern. Du ska ha god kännedom om ungas film- och mediavanor och ha goda kunskaper i att arbeta med film i både pc- och mac-miljö i olika film-, bild- och redigeringsprogram.

Du förstår betydelsen och vikten av att arbeta med delaktighet och inflytande och har ett coachande förhållningssätt. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och bekväm med att använda digital media och ha grundläggande vana av att arbete i Office.

Övrig information
• Tjänsten innefattar varierande arbetstider, helg och kvällsarbete ingår.
• B-körkort erfordras (manuell växellåda).
• Du har goda kunskaper i regeringsprogrammen Final Cut, Imovie, Da Vinci och Adobe- programmen för film och foto.
• Då arbetet innebär kontakt med barn och unga kommer vi inför intervju vilja se ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi genomför intervjuer löpande och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:
• Ett personligt brev där du berättar varför du är intresserad av tjänsten som filmpedagog i Hallstahammars kommun
• Komplett CV


ÖVRIGT
Hallstahammars kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska i tal och skrift.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt. Visa mindre

Arkivarie till Västmanlands läns museum

Ansök    Jan 12    REGION VÄSTMANLAND    Arkivarie
Är du en arkivarie som är pigg på att arbeta med arkitektritningar och film? Söker du en tjänst där du både får arbeta självständigt och tillsammans med andra? Då är det kanske dig vi söker! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsuppgifter Västmanlands läns museum söker en arkivarie med särskilt fokus på två huvuduppgifter. Den ena är att skapa en plan för att ordna, förvara ... Visa mer
Är du en arkivarie som är pigg på att arbeta med arkitektritningar och film? Söker du en tjänst där du både får arbeta självständigt och tillsammans med andra? Då är det kanske dig vi söker!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


 

Arbetsuppgifter

Västmanlands läns museum söker en arkivarie med särskilt fokus på två huvuduppgifter. Den ena är att skapa en plan för att ordna, förvara och digitalisera museets högintressanta ritningsarkiv med ritningar från olika arkitektbyråer och genomföra lämpliga delar av planen. Den andra huvudsakliga arbetsuppgiften är att se över förvaringen av rörligt filmmaterial. Att även till detta material skapa en plan för vård, förvaring och tillgängliggörande samt driva genomförandet av den planen utifrån vad som är möjligt inom tidsramen.

Andra arbetsuppgifter kan förekomma i mån av tid, till exempel att ordna, förteckna och tillgängliggöra annat arkivmaterial. Eller att du bidrar till ett arbete med att utarbeta och uppdatera museets riktlinjer och styrande dokument inom arkivområdet samt svara på arkivfrågor från allmänhet och andra.

Utförandet av dina arbetsuppgifter bygger på att du har kunskaper som gör att du bidrar till att museets arkiv sköts enligt gällande regler och lagstiftning på strategisk och operativ nivå.


Om arbetsplatsen

Arbetet på Västmanlands läns museum utgår från visionen om att länka samman människor med historien för att ge perspektiv på livet här och nu. Vi är på en spännande resa mot framtiden, i en museibransch som står inför stora förändringar de närmaste åren. Västmanlands läns museum vill vara med i den utvecklingen.

Västmanlands läns museum  har arbetsplatser i Västerås och Hallstahammar. Vi satsar på att utveckla verksamheten inom vårt Arkiv och Bibliotek liksom inom hela museet i större och mindre projekt. I din närmaste arbetsgrupp finns redan en arkivarie och arkivassistenter. Det material du arbetar med finns i vårt magasin i Hallstahammar där du kommer att tillbringa mycket av din tid, men vissa arbetsuppgifter kan du också utföra i Västerås. Länsmuseet är en del av Region Västmanland. I våra lokaler i Västerås finns även medarbetare som arbetar med regional kultur och Västerås Konstmuseum. Varmt välkommen att bli en del av en öppen och kreativ arbetsplats!

Gå gärna in och läs mer om museet på vår hemsida, och följ oss på Facebook och Instagram.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen där arkivvetenskap eller motsvarande ingår. Det är meriterande om du har erfarenhet av arkivarbete, gärna inom museisektorn. Det är även meriterande om du har specialkunskaper när det gäller vård av film. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta med att formulera strategiska dokument och planer. Det är också meriterande med erfarenhet av arbete i databasen PRIMUS.

Du uttrycker dig väl i svenska såväl tal som skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Eftersom tjänsten är placerad på två olika orter och det kan förekomma att du behöver transportera dig eller material mellan orterna med tjänstebil, är det meriterande med B-körkort.

Som person är du tillmötesgående i ditt arbetssätt och har vilja och intresse att samarbeta med andra på olika nivåer i organisationen för att lösa dina arbetsuppgifter. Du arbetar effektivt och systematiskt och uppmärksammar och tar tag i olösta problem. Du tar ansvar för dina uppgifter, fattar självständiga beslut och uppnår resultat i ditt arbete. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter, är nyfiken och noggrann.


Anställningsvillkor

Tidsbegränsad anställning 100% 2022 05 02 – 2022-12-31

 

Välkommen med din ansökan senast 6 februari 2022.

 


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Barn- och ungdomsbibliotekarie

Ansök    Jan 31    Hallstahammars kommun    Bibliotekarie
Med Bergslagens skogar i norr, Mälaren i söder och med ett rikt kulturarv som omfattar både en lång industrihistoria, ett kungligt slott och unik kulturmiljö kring Strömsholms kanal är Hallstahammars kommun en plats som lockar både besökare och nya invånare. Vi är en växande kommun med 16 600 invånare i en dynamisk region med närhet till såväl natur som storstad. Vi har ett företagsklimat som är bland det bästa i länet och vi levererar en välfärd med hög k... Visa mer
Med Bergslagens skogar i norr, Mälaren i söder och med ett rikt kulturarv som omfattar både en lång industrihistoria, ett kungligt slott och unik kulturmiljö kring Strömsholms kanal är Hallstahammars kommun en plats som lockar både besökare och nya invånare. Vi är en växande kommun med 16 600 invånare i en dynamisk region med närhet till såväl natur som storstad. Vi har ett företagsklimat som är bland det bästa i länet och vi levererar en välfärd med hög kvalitet.

Vår vision är att vara en kommun där allt är enkelt och nära, där nytänkande och kreativitet är självklart. Givetvis visar vi ansvar och engagemang för att kunna skapa ett bättre samhälle och miljö för kommande generationer. Kort sagt så ska du hitta det goda livet i storstadens närhet i Hallstahammars kommun oavsett om du bor här, driver företag, arbetar i kommunen eller bara är här på tillfälligt besök.ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta i ett kulturhus som sätter barn och unga i fokus?
Vi söker en vikarie för vår barn- och ungdomsbibliotekarie som ska vara föräldraledig.
Du kommer att tillsammans med kollegor arbeta och utveckla bibliotekets läsfrämjande arbete med målgruppen barn och unga.
Vi letar efter en kreativ och engagerad barn- och ungdomsbibliotekarie. Hos oss får du ett varierat arbete med mycket eget ansvar.

I det läsfrämjande arbetet ingår bl.a. att skapa läslust i möte med skolklasser, BHV och bibliotekets läseklubb. Du kommer också att arbeta med projektet Bokstart som riktar sig till små barn och deras vuxna.
Det är viktigt att du vill vara med och skapa en meningsfull fritid för kommunens barn och ungdomar genom tex lovverksamhet och scenupplevelser.

För att kunna möta våra besökares behov av IT-stöd så behöver du ha goda kunskaper i dataanvändning och informationssökning.

I tjänsten ingår även mediehantering, informationstjänstgöring och andra sedvanliga biblioteksuppgifter på huvudbiblioteket och vår filial i Kolbäck.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift krävs och övriga språkkunskaper är meriterande.


KVALIFIKATIONER
Du har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan utbildning/erfarenhet som vi tycker är passande.

ÖVRIGT
Hallstahammars kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska i tal och skrift.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt. Visa mindre

Koordinator till underhållsavdelningen

Beskrivning och arbetsuppgifter Bultens underhållsavdelning utgörs av ett tjugotal medarbetare med olika kompetensinriktningar. I den verksamheten blir du i rollen som underhållskoordinator navet i deras dagliga arbete. Underhållsavdelningen är som ett litet företag i företaget och för att hålla ordning på alla underhållsarbeten i vår verksamhet är funktionen underhållskoordinator avgörande. Underhållskoordinatorn har två viktiga uppgifter. Den ena är att ... Visa mer
Beskrivning och arbetsuppgifter
Bultens underhållsavdelning utgörs av ett tjugotal medarbetare med olika kompetensinriktningar. I den verksamheten blir du i rollen som underhållskoordinator navet i deras dagliga arbete.
Underhållsavdelningen är som ett litet företag i företaget och för att hålla ordning på alla underhållsarbeten i vår verksamhet är funktionen underhållskoordinator avgörande.
Underhållskoordinatorn har två viktiga uppgifter. Den ena är att hålla tät kontakt med produktionspersonalen för att planera in och samordna det underhållsarbete som ska utföras. Den andra är att, internt på avdelningen, förbereda de arbeten som ska utföras genom att planera underhållsavdelningens resurser så att de effektivt och smidigt kan utföra sina uppdrag.
Din funktion innebär att du tar en övergripande kontroll över hur man ligger till med de olika underhållsarbeten som pågår och där förser dina kollegor med planer, information och beslutsunderlag.
Här på Bulten värderas alla lika och vi gör inte skillnad på vare sig medarbetare, kunder eller gäster. Vår verksamhet bygger på tillit kollegor emellan och medarbetare såväl erbjuds som förväntas ta ansvar för sin arbetsdag. Tillsammans värnar vi om varandra och jordens resurser genom att tillverka fästelement som används i trygga fordon för framtidens transporter.


Profil
När du kommunicerar gör du det med tydlighet och precision. Att få kollegor med sig på ditt budskap är sällan ett problem. Det gör att du med smidighet förmår kollegor att göra det arbete som är nödvändigt för verksamheten, i såväl uppgång som nedgång. För att inte tappa något mellan stolarna har du en väl utvecklad struktur för arbetet där du dokumenterar, följer upp och avrapporterar. Tidigare har du erfarenhet av att arbeta i komplexa miljöer där du varit tvungen att ta ställning inför flera möjliga beslut, alla med sina fördelar och nackdelar. Ibland har du blivit tvungen att ta ett beslut själv och i andra situationer har du kanske haft möjlighet att få stöd – det har gjort dig trygg i din roll och organisationens förutsättningar.


Meriterande:
- Erfarenhet av industriellt underhållsarbete


Om tjänsten
Tjänstens omfattning: Heltid, dagtid: 07:00-15:30 Måndag – Fredag. Andra skiftformer kan förekomma bli aktuella.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: T.f. underhållschef Christian Clarin , telefon 010 - 483 10 44 eller e-post: [email protected]
Frågor om ansökan eller rekryteringsprocessen besvaras av Ola Ekehult, 0220 – 213 14 eller [email protected]


Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat. Ansökan görs via vårt rekryteringssystem och vi tar inte emot ansökningar via mail, post, telefon eller besök, men vi besvarar gärna frågor.
Vi undanber oss all kontakt med externa rekryterare och bemanningsleverantörer


Vårt erbjudande
Vi är anslutna till Teknikavtalet Unionen/Sveriges Ingenjörer/Ledarna. Utöver det centrala kollektivavtalet finns även lokala förmåner som vårt friskvårdsbidrag, avtal med friskvårdsanläggningar, bidrag till mediciner, läkarbesök, permissionsdagar och liknande. Visa mindre

Produktkoordinator

Ansök    Maj 3    KANTHAL AB    Produktionskoordinator
Till Kanthal i Hallstahammar söker vi nu en nyfiken och engagerad produktkoordinator – någon med en stark vilja att utvecklas och som verkligen vill lära sig grunderna i vår produktion. Du välkomnas till en miljö där initiativ, tekniska innovationer och löpande förbättringar är på riktigt och där vi samarbetar och stöttar varandra för att nå framgång. Det här är rollen för dig som vill bygga grunden för en framtida karriär hos oss.”Vår ambition är att varj... Visa mer
Till Kanthal i Hallstahammar söker vi nu en nyfiken och engagerad produktkoordinator – någon med en stark vilja att utvecklas och som verkligen vill lära sig grunderna i vår produktion. Du välkomnas till en miljö där initiativ, tekniska innovationer och löpande förbättringar är på riktigt och där vi samarbetar och stöttar varandra för att nå framgång. Det här är rollen för dig som vill bygga grunden för en framtida karriär hos oss.”Vår ambition är att varje kund ska få kvalitetssäkrade produkter till rätt pris och i önskad tid”Mira Babic, Chef för Customer Service, KanthalVälkommen till vår spännande världKanthal är en del av Sandvik-koncernen och ett världsledande varumärke för produkter och tjänster inom industriell värmeteknologi och motståndsmaterial. I kreativa samarbeten med våra kunder utvecklar vi innovativa lösningar, alltid med fokus på hållbarhet och minsta möjliga miljöpåverkan. Vår avancerade teknologi, tillsammans med våra kompetenta medarbetare, ger oss möjligheten att delta i några av världens största och mest spännande projekt. ArbetsuppgifterI rollen som produktkoordinator arbetar du tillsammans med vårt engagerade team för att bereda och planera vår produktion så att vi har de bästa förutsättningarna att tillverka och leverera produkter till våra kunder - i rätt tid och utifrån önskad kvalitet. I ditt dagliga jobb arbetar du med direktbeställningar och tillverkningsorder och du hanterar även visst inköp. Du för en nära dialog med produktchefen, produktingenjörer och flödeschefer för att få en samlad bild av behovet och du har direktkontakt med vår produktion och våra underleverantörer. Din profilDu har en teknisk utbildning, gärna från högskola, och har tidigare arbetat i produktionsmiljö där du fått en bred förståelse för tillverkande industri. Ett stort tekniskt intresse och en vilja att utvecklas inom detta område är en förutsättning för att lyckas bra som produktkoordinator och du behöver förstå konstruktionsritningar. Det är naturligtvis ett plus om du tidigare har haft liknande ansvarsområden. Då vi arbetar i en global miljö behöver du även goda kunskaper i både svenska och engelska.Din personlighet är nyckeln till vår framgång! Du är nyfiken, motiverad och har en stark vilja att utvecklas och lära dig mer om vår produktion och hur vi kan möta våra kunders behov. Att följa upp, lösa problem och ge utmärkt service är grunden i ditt arbetssätt. Du bygger goda relationer med alla delar av vår organisation - och framförallt med vår produktion, vilket gör att du också kan ställa krav på leveranser och få positiva gensvar. På Kanthal är vi är övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och därigenom även våra kunder. AnsökanVälkommen med din ansökan senast 2019-05-23. Läs mer om oss och sök jobbet på vår hemsida (jobb-id: R0010517). Kom ihåg att bifoga ett personligt brev samtidigt som du laddar upp ditt CV i vårt ansökningssystem.KontaktinformationFör mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:Mira Babic, rekryterande chef, 0220-211 68Fackliga kontaktpersoner Mikael Gunnarsson, Unionen, 0220-217 81Petter Lindblom, Akademikerföreningen, 0220-216 63Urban Sahlin, Ledarna, 0220-216 23För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44. Ansvarig rekryterareMagnus PålssonInför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2018 omkring 42 000 anställda och en försäljning på cirka 100 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter. Visa mindre